Oh, ilk dozu almayı hatırla, bu bir kabustu. Çok yorgundum ve uykum vardı. İkincisi çok daha kolay geçti.
Son durumlarınız nasıl arkadaşlar?Eklem ağrım var benim de özellikle sağ kolum ağrıyor
@serhatt @Araf @Emre Ozansoy @Turkuazz @Tolstoyevski
Oh, ilk dozu almayı hatırla, bu bir kabustu. Çok yorgundum ve uykum vardı. İkincisi çok daha kolay geçti.
Son durumlarınız nasıl arkadaşlar?Eklem ağrım var benim de özellikle sağ kolum ağrıyor
Bir iki gün ateş çıktı, onu da yazmıştım buraya ama onun dışında hiç bir şey olmadı şükür. İyi atlattık.
İki gün kol ağrısı yaşadım. Dün epey halsizlik yaptı kafam sersem gibiydi, aşıdan önce başlayan ve aşı olduktan sonra devam eden boğaz ağrısı-gıcık geçti ama öksürüğüm var, onun dışında genel olarak iyiyim.
Arada eklemlerim ağrısa da daha iyiyim midem de iyi olsa bir de
Sinovac olanlara onlar @Çiğdem e3. aşıyı düşünen var mı?
Senaryoma bekleniyorsun ne yediğini görmek istemiyormusun @Çiğdem
Canım pompy'm bilime inanıyor ve teşvik ediyor.Senaryoma bekleniyorsun ne yediğini görmek istemiyormusun @Çiğdem
Risk grubunda olan yada belli bir yaş üstü olmuyor mu onu?Hatırlatma aşısı olacakmısınız?
@bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @Dosi @xdragxx @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Araf @BARON男爵 @batuhankaralar Diğerleri?
1 haftadır sms geliyor Türkovoc ol diye ama şu anda düşünmüyorum.Hatırlatma aşısı olacakmısınız?
@bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @Dosi @xdragxx @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Araf @BARON男爵 @batuhankaralar Diğerleri?
Beni arı soktu ektiler mi bu aşı olma işini @The_Erinch @xdragxxHatırlatma aşısı olacakmısınız?
`Bende sizleri ve haberleri takip ediyorum çoğunluk nasıl hareket edecek diye ama annem için bize çıkmadı sanırım hatırlatma aşısı.. Bu hatırlatma aşısı sanki biraz üzerimizde deney gibi bir de şimdi baktım henüz 6 ayım dolmamış Temmuz da olmuşum en sonHatırlatma aşısı olacakmısınız?
Kafama arı düşmesi bu mevsimde ve soktu parmağımı`Bende sizleri ve haberleri takip ediyorum çoğunluk nasıl hareket edecek diye ama annem için bize çıkmadı sanırım hatırlatma aşısı