Yakamoz kulumuz dedik adaşım daha önce olmuştur diye düşündüm olmadıysa bir dahaki ay desteğimiz ona![]()
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.Şaşırttın![]()
Yakamoz kulumuz dedik adaşım daha önce olmuştur diye düşündüm olmadıysa bir dahaki ay desteğimiz ona![]()
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.Şaşırttın![]()
Şaşırttın![]()
Biz hakedene hakkını veririzBozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.![]()
Sen önce benim laflarımı çalmadan konuşmayı öğren.Biz hakedene hakkını veririzsize de yumruk tokat vericem mesela
![]()
Ay sen iyice anormalleştin.
Örgütümüz maalesef bu tip konularda fazlasıyla loser yoldaşlarım.Kütük dostum dedik ama yine bize hüsran var... @Maskeli Fedai @Sherlock
Genlerimiz bozuk.
Biz hainlik ve ihtirasın mirasçılarıyız... Bizi kim bir anketin lideri yapsın be adaşım... @MasacRE @Maskeli Fedai
Ancak en büyük hain gibi bir ankette birinci bizden çıkacaktır... O konuda da @Maskeli Fedai nin eline su dökemeyiz bence, el birliğiyle forumumuzun haini seçelim yoldaşımızıBiz hainlik ve ihtirasın mirasçılarıyız... Bizi kim bir anketin lideri yapsın be adaşım... @MasacRE @Maskeli Fedai
Kesinlikle katılıyorum canım hain yoldaşım... Bize öyle bir anket lazım ve siz değerli hainlik dolu yoldaşlarımla o ankette kıyasıya bir yarışa girmeyi çok isterim...Ancak en büyük hain gibi bir ankette birinci bizden çıkacaktır... O konuda da @Maskeli Fedai nin eline su dökemeyiz bence, el birliğiyle forumumuzun haini seçelim yoldaşımızı![]()