Yakamoz kulumuz dedik adaşım daha önce olmuştur diye düşündüm olmadıysa bir dahaki ay desteğimiz ona
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.Şaşırttın
Yakamoz kulumuz dedik adaşım daha önce olmuştur diye düşündüm olmadıysa bir dahaki ay desteğimiz ona
Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.Şaşırttın
Şaşırttın
Biz hakedene hakkını veririz size de yumruk tokat vericem meselaBozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir.
Sen önce benim laflarımı çalmadan konuşmayı öğren.Biz hakedene hakkını veririz size de yumruk tokat vericem mesela
Ay sen iyice anormalleştin.
Örgütümüz maalesef bu tip konularda fazlasıyla loser yoldaşlarım. @Maskeli Fedai @MEnesKütük dostum dedik ama yine bize hüsran var... @Maskeli Fedai @Sherlock
Genlerimiz bozuk.Örgütümüz maalesef bu tip konularda fazlasıyla loser yoldaşlarım. @Maskeli Fedai @MEnes
Biz hainlik ve ihtirasın mirasçılarıyız... Bizi kim bir anketin lideri yapsın be adaşım... @MasacRE @Maskeli FedaiÖrgütümüz maalesef bu tip konularda fazlasıyla loser yoldaşlarım. @Maskeli Fedai @MEnes
Örgütümüz maalesef bu tip konularda fazlasıyla loser yoldaşlarım. @Maskeli Fedai @MEnes
Ancak en büyük hain gibi bir ankette birinci bizden çıkacaktır... O konuda da @Maskeli Fedai nin eline su dökemeyiz bence, el birliğiyle forumumuzun haini seçelim yoldaşımızıBiz hainlik ve ihtirasın mirasçılarıyız... Bizi kim bir anketin lideri yapsın be adaşım... @MasacRE @Maskeli Fedai
Kesinlikle katılıyorum canım hain yoldaşım... Bize öyle bir anket lazım ve siz değerli hainlik dolu yoldaşlarımla o ankette kıyasıya bir yarışa girmeyi çok isterim...Ancak en büyük hain gibi bir ankette birinci bizden çıkacaktır... O konuda da @Maskeli Fedai nin eline su dökemeyiz bence, el birliğiyle forumumuzun haini seçelim yoldaşımızı