ATV Destan - Dizi Yorumları

ATV ve ben çok iyi ikiliyiz :bhr: Kardeşlerim gibi bu diziye de uğur getirdim :Z @Tolstoyevski @Yiğitt @Özgür

ATV ve Dosi etkisi olmuş gerçekten :A Baş Belası dizisini sen açmıştın ve süründü, bu diziyi bana paslaman iyi olmuş :A
Yalnız önemli olan haftaya bu etkiyi göstermesi :A gerçi Nerden baksan en az 5 alırmış gibi totalde.
Sana yakışır güzel bir başlangıç olmuş hayırlı olsun :Z Ama Eşkıya’nın vebali bu diziye de etki ederse şaşırmam, genelde o gün hangi dizi yayınlanırsa tutmaması beklenir eğer bir kanal sevilen bir diziyi kaldırmışsa :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sana yakışır güzel bir başlangıç olmuş hayırlı olsun :Z Ama Eşkıya’nın vebali bu diziye de etki ederse şaşırmam, genelde o gün hangi dizi yayınlanırsa tutmaması beklenir eğer bir kanal sevilen bir diziyi kaldırmışsa :A
Eşkiya yerine yayınlanan filmler bile izlendi :A ayrıca bir dizi uğruna yayından kalkarsa o durum söz konusu. Aynı şey değil :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Gece bölümü izledim çok beğendim Ebru role harika olmuş bayıldım ona tüm oyunculuklar çok iyiydi Edip Batuga rolüne inanılmaz olmuş iyi ki o seçilmiş repliği olmadan sadece mimiklerle öyle güzel oyunculuk çıkarmış iyi ki Edip seçilmiş dedim ya :D

Yoldaşlarım diziyi izlememiz yok mu.. @Sherlock @MasacRE @MEnes
Ben 'yeni' yerli dizi izlemeyi bıraktım yoldaşım... :A Zamansızlıktan kıvrılıyorum zaten yeni bir yerli diziye hiiiç başlayamam... :A
Televizyon kapalıyken karşısına geçip boş ekrana 2 buçuk saat bakmayı tercih ederim yoldaşım :A
Ecem Sena Bayır isimli hanımefendi yüzünden diziyi izlemeye başladım arkadaşlar... Bunu yapmak zorundaydım... @Tolstoyevski @xdragxx @Sherlock

Hiç yakıştıramadım sana. :A Bu hanımefendi hakkında bilgi sahibi olmaman beni hayal kırıklığına uğrattı. :A @Maskeli Fedai

Şurada açık ara sonuncu olmuş, ben de diyorum ismi nereden tanıdık geliyor :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi and DarkLegenD