Vay, benden önce izlemiş olmamak için centilmence hareketİzlemeye fırsat bulamadım..
Vay, benden önce izlemiş olmamak için centilmence hareketİzlemeye fırsat bulamadım..
Ben çok düşük verdim galiba sonuncu olmayayım yeterŞaşırmadım, dün tahminlerde düşük verirken elim gidip gelmişti en az 7-8 başlar diyordum şaşırmadım.
Totem yapmışsındır kesin uğur getireyim diye.Ben çok düşük verdim galiba sonuncu olmayayım yeter
En büyük Totem konuyu açmam oldu zaten. atv dizisi olarak henüz kötü giden olmadıTotem yapmışsındır kesin uğur getireyim diye.
SjsjjsjsReyting konusunu boşuna mı açıyoruz oraya yazsana bunu. Bu adet de yeni çıktı.
ATV ve Dosi etkisi olmuş gerçekten Baş Belası dizisini sen açmıştın ve süründü, bu diziyi bana paslaman iyi olmuşDizi atv'de izlenir, atv @Dosi 'den sorulur
ATV ve ben çok iyi ikiliyiz Kardeşlerim gibi bu diziye de uğur getirdim @Tolstoyevski @Yiğitt @Özgür
Sana yakışır güzel bir başlangıç olmuş hayırlı olsun Ama Eşkıya’nın vebali bu diziye de etki ederse şaşırmam, genelde o gün hangi dizi yayınlanırsa tutmaması beklenir eğer bir kanal sevilen bir diziyi kaldırmışsaATV ve Dosi etkisi olmuş gerçekten Baş Belası dizisini sen açmıştın ve süründü, bu diziyi bana paslaman iyi olmuş
Yalnız önemli olan haftaya bu etkiyi göstermesi gerçi Nerden baksan en az 5 alırmış gibi totalde.
Ben 'yeni' yerli dizi izlemeyi bıraktım yoldaşım... Zamansızlıktan kıvrılıyorum zaten yeni bir yerli diziye hiiiç başlayamam...
Eşkiya yerine yayınlanan filmler bile izlendi ayrıca bir dizi uğruna yayından kalkarsa o durum söz konusu. Aynı şey değilSana yakışır güzel bir başlangıç olmuş hayırlı olsun Ama Eşkıya’nın vebali bu diziye de etki ederse şaşırmam, genelde o gün hangi dizi yayınlanırsa tutmaması beklenir eğer bir kanal sevilen bir diziyi kaldırmışsa
Ben ve balon dizi izlemek... Hiiiç işim olmaz...
Televizyon kapalıyken karşısına geçip boş ekrana 2 buçuk saat bakmayı tercih ederim yoldaşım
Ben 'yeni' yerli dizi izlemeyi bıraktım yoldaşım... Zamansızlıktan kıvrılıyorum zaten yeni bir yerli diziye hiiiç başlayamam...
Ecem Sena Bayır isimli hanımefendi yüzünden diziyi izlemeye başladım arkadaşlar... Bunu yapmak zorundaydım... @Tolstoyevski @xdragxx @SherlockTelevizyon kapalıyken karşısına geçip boş ekrana 2 buçuk saat bakmayı tercih ederim yoldaşım
İlk defa duydum o kimdir yaşı kaçEcem Sena Bayır isimli hanımefendi yüzünden diziyi izlemeye başladım arkadaşlar... Bunu yapmak zorundaydım... @Tolstoyevski @xdragxx @Sherlock
Hiç yakıştıramadım sana. Bu hanımefendi hakkında bilgi sahibi olmaman beni hayal kırıklığına uğrattı. @Maskeli Fedaiİlk defa duydum o kimdir yaşı kaç
Hiç yakıştıramadım sana. Bu hanımefendi hakkında bilgi sahibi olmaman beni hayal kırıklığına uğrattı. @Maskeli Fedai