Maskeli Fedai
Favori Üye
Aboubakar, Sergen'i hoca olarak göstermiş.Batshuayi'de hiç iş yok. Geçmişindeki takımlar büyük sadece.
Galatasaray iyi bir takım aslında ama... İşte "ama"sı var, takım henüz oturmadı. 25 yaş altı oyuncular alındı takıma genel olarak incelersek ve oturması zaman alır. Nelsson, Boey, Assunçao, Cicaldau, Berkan Kutlu, Morutan, Barış Alper Yılmaz gibi genç isimler geldi. Tabii geçen sezondan kalma ya da ondan önceki sezonlardan kalma iş yapmayan oyuncular da var. Bizim takım ise, hocamız sağ olsun yapboza çevirdi ama ciddi değişikliklere gitti. Fenerbahçe'nin kadrosu daha iyi şimdi, doğruya doğru Galatasaray ciddi bir değişim yaşaması lazımdı, yaşadı ama iş yapmayan oyuncular da takımda. Beşiktaş'ın kadrosu da iyi ama düşüşe geçti. Kısacası iş kadroda da değil, takımda. Üç büyükler sert düşüşe geçt, iki galibiyet alıp havalanma kültürü devam ettiği sürece sert düşüş devam edecek bu sezon. Umarım bizim için bu olay devam etmez.Ben de bunu kastediyorum genel olarak. BJK de yendi GS'yi görüyoruz işte. GS bence iyi bir takım değil en azından şimdilik. Orta sıralardalar zaten. Avrupa'daki kapan-çık tarzı ilkel futbolla iki galibiyet alınca fazla gaza geldiler ama bayağı sıkıntılı takım GS. Bu galibiyet önemli ama kabul etmek gerekirse çok da büyük bir galibiyet değil, önümüze bakalım.
Ölmüş takımı 7. sıradan alıp liderin 5 puan gerisinde 3. sıraya yerleştirirken Abobakar yoktu. 3-4 hafta daha olsa şampiyon olacaktı. Kadroda Boydlar, Lensler, Diabyler, Nkoudoular havada uçuşurken yaptı bunu.Aboubakar, Sergen'i hoca olarak göstermiş.
Sezon başında BJK kötüyken yoktu Aboubakar ne zaman Aboubakar geldi çıkışa geçildi. Keza ne zaman Aboubakar sakatlandı az daha şampiyonluk gidiyordu.Ölmüş takımı 7. sıradan alıp liderin 5 puan gerisinde 3. sıraya yerleştirirken Abobakar yoktu. 3-4 hafta daha olsa şampiyon olacaktı. Kadroda Boydlar, Lensler, Diabyler, Nkoudoular havada uçuşurken yaptı bunu.
Şampiyonluk gidiyordu çünkü oynayacak futbolcu yoktu, birçok bölgede yedek futbolcu dahi yoktu. Aboubakar takımı sattı, 2 tane maça Gökhan Töre ile çıktı, 2 maçı da kazandı.Sezon başında BJK kötüyken yoktu Aboubakar ne zaman Aboubakar geldi çıkışa geçildi. Keza ne zaman Aboubakar sakatlandı az daha şampiyonluk gidiyordu.
Devre arası ister misin istemez misin?Şampiyonluk gidiyordu çünkü oynayacak futbolcu yoktu, birçok bölgede yedek futbolcu dahi yoktu. Aboubakar takımı sattı, 2 tane maça Gökhan Töre ile çıktı, 2 maçı da kazandı.
Yine aynı şeyi yapmayacağının garantisi varsa ve tam kapasite oynayacaksa gelsin. Cenk Tosun'un yedeği olarak kenarda bekler. @Gerekli24Devre arası ister misin istemez misin?
Cenk'e noldu harbi dönüyor mu o?Yine aynı şeyi yapmayacağının garantisi varsa ve tam kapasite oynayacaksa gelsin. Cenk Tosun'un yedeği olarak kenarda bekler. @Gerekli24
Kongre üyeliğine başvurcakmısın Benim ilkokuldan arkadaşım Fenerbahçe’de kongre üyesi @HeisenBergDevre arası ister misin istemez misin?
Ligin daha 2. haftasında medya "devre arasında yine geliyor" falan yazmıştı. Ortalıkta işsiz güçsüz dolaşacağına bize gelip şampiyonluk şansı yakalamak ister herhalde.Cenk'e noldu harbi dönüyor mu o?
Sakatlıktan sonra nasıl döneceği şüpheli ya ben almazdım.Ligin daha 2. haftasında medya "devre arasında yine geliyor" falan yazmıştı. Ortalıkta işsiz güçsüz dolaşacağına bize gelip şampiyonluk şansı yakalamak ister herhalde.
500 bin euroya gelsin, hiç kimse üzülmesin.Sakatlıktan sonra nasıl döneceği şüpheli ya ben almazdım.
Aboubakar mı hayatta istemem ben takımı satanıYine aynı şeyi yapmayacağının garantisi varsa ve tam kapasite oynayacaksa gelsin. Cenk Tosun'un yedeği olarak kenarda bekler. @Gerekli24
İrlandada var kanat bek @ArafKim Min-Jae'yi transfer etmemizle birlikte zaman içinde Güney Kore kanalında Fenerbahçe'nin maçları yayınlanmaya başlanmıştı. Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı deplasman maçında Güney Kore kanalında spikerin maç anlatımı renkli görüntülere sahne oluyor. Özellikle de Kim Min-Jae'nin pozisyonlarında ve Fenerbahçe'nin gollerinde spiker tepkileri çok iyi.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Bizim spikerlerden onlarca kat eğlenceli gözüküyor.Kim Min-Jae'yi transfer etmemizle birlikte zaman içinde Güney Kore kanalında Fenerbahçe'nin maçları yayınlanmaya başlanmıştı. Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı deplasman maçında Güney Kore kanalında spikerin maç anlatımı renkli görüntülere sahne oluyor. Özellikle de Kim Min-Jae'nin pozisyonlarında ve Fenerbahçe'nin gollerinde spiker tepkileri çok iyi.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Bir de Kim sayesinde bizi tutuyorlar taraflılar yani Bizim golde FB TV spikeri gibilerBizim spikerlerden onlarca kat eğlenceli gözüküyor.
Evet o yüzden daha keyifli zaten. Benden daha fazla sevinmişler bizim gole. Bugüne kadarki en iyi transferlerimizden biri olabilir, devamı gelir inşallah.Bir de Kim sayesinde bizi tutuyorlar taraflılar yani Bizim golde FB TV spikeri gibiler