Yine başladı sakatlar sırf bu sakatlıklar yüzünden şampiyonluktan olacağız gibi his varNecip halleder orayı. Pjanic de yokmuş...
Yine başladı sakatlar sırf bu sakatlıklar yüzünden şampiyonluktan olacağız gibi his varNecip halleder orayı. Pjanic de yokmuş...
Hiç sanmıyorum. Şlde 3. olursak anca öyle kaybederiz şampiyonluğu. Nedeni bu olur bence.Yine başladı sakatlar sırf bu sakatlıklar yüzünden şampiyonluktan olacağız gibi his var
Can sıkmaya başladı iyice ama sakatlıklar yine öyle olacak diye korkuyorumHiç sanmıyorum. Şlde 3. olursak anca öyle kaybederiz şampiyonluğu. Nedeni bu olur bence.
Önemli maçlarda takımlar zaten o kurala uymuyordu.9 Kasım'dan itibaren kapasite yüzde yüz bizim iki Şl maçı GS TS maçları geçtikten sonra yüzde yüz olur
Biliyorum bence de doğru yapıyorlar ama yüzde yüz de olmuyor Ta ilk baştan böyle olmalıydı zaten aşılı insanlar giriyor ve yüzde 50 de olsa insanlar bir yerde toplanıyor yine saçmaydı.Önemli maçlarda takımlar zaten o kurala uymuyordu.
Hocam inşallah kendine gelecek Nskaladan vazgeçirdik şimdi bunlar varSergen Yalçın'ın, Kenan Karaman ve Atiba gibi isimlerde ısrar etmesinin sebebi kendini kovdurtmak istemesi olabilir. Başka bir sebep göremiyorum. %99 ihtimalle Dortmund maçına çıkmamanın hesaplarını yapıyordur.
Kunz elense bile kalacaktır.Martta elemelerden elenince milli takımın yeni teknik direktörü olarak Sergen Yalçın'ı görürüz. ✍🏻
İşte o dediğin kısa vadede imkansız birbirinden nefret ediyor iki taraftar daGsbjk kardeşliği hayırlı olsun.. @Gerekli24
Ortak düşman aynı takım olunca barışırız merak etme..İşte o dediğin kısa vadede imkansız birbirinden nefret ediyor iki taraftar da
Yok düne kadar biz kardeş yaptık oluyordu GS Beşiktaş şu anda düşmanlıkta zirveyi yaşıyor olabilirOrtak düşman aynı takım olunca barışırız merak etme..
Başarı görünce çok değiştinizYok düne kadar biz kardeş yaptık oluyordu GS Beşiktaş şu anda düşmanlıkta zirveyi yaşıyor olabilir
Aksine siz başarısızken bizi seviyordunuz zararımız yoktuBaşarı görünce çok değiştiniz
Artık üç büyükler de başarısız.. Devir Trabzon'un devri..Aksine siz başarısızken bizi seviyordunuz zararımız yoktu
Lig sonuna doğru bence TS şampiyon olsa bile zorlanacak. Bence biz ikinci yarı toparlanırız ya hoca kendine gelir ya da istifa eder gelen toparlar ama ben hocanın bir an önce kendine gelip kalmasını istiyorum ne yazık ki Fatih Terim gibi kredisi yok yarısı istifa demeye başladı.Artık üç büyükler de başarısız.. Devir Trabzon'un devri..
Devre arasını iyi değerlendiren kişi şampiyon olur zaten net Siz bizim 2019 sendromunu yaşıyorsunuz ki o dönem de devre arasında toparlamıştık aynı şekilde Bence Sergen'in sezon sonuna kadar devam etme kredisi olması lazım adam üç kupa kazandırdı..Lig sonuna doğru bence TS şampiyon olsa bile zorlanacak. Bence biz ikinci yarı toparlanırız ya hoca kendine gelir ya da istifa eder gelen toparlar ama ben hocanın bir an önce kendine gelip kalmasını istiyorum ne yazık ki Fatih Terim gibi kredisi yok yarısı istifa demeye başladı.