Beşiktaş - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️

9 Kasım'dan itibaren kapasite yüzde yüz bizim iki Şl maçı GS TS maçları geçtikten sonra yüzde yüz olur

Sergen Yalçın'ın, Kenan Karaman ve Atiba gibi isimlerde ısrar etmesinin sebebi kendini kovdurtmak istemesi olabilir. Başka bir sebep göremiyorum. %99 ihtimalle Dortmund maçına çıkmamanın hesaplarını yapıyordur.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Sergen Yalçın'ın, Kenan Karaman ve Atiba gibi isimlerde ısrar etmesinin sebebi kendini kovdurtmak istemesi olabilir. Başka bir sebep göremiyorum. %99 ihtimalle Dortmund maçına çıkmamanın hesaplarını yapıyordur.
Hocam inşallah kendine gelecek Nskaladan vazgeçirdik şimdi bunlar var :A

Artık üç büyükler de başarısız.. Devir Trabzon'un devri..
Lig sonuna doğru bence TS şampiyon olsa bile zorlanacak. Bence biz ikinci yarı toparlanırız ya hoca kendine gelir ya da istifa eder gelen toparlar ama ben hocanın bir an önce kendine gelip kalmasını istiyorum ne yazık ki Fatih Terim gibi kredisi yok yarısı istifa demeye başladı.

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Lig sonuna doğru bence TS şampiyon olsa bile zorlanacak. Bence biz ikinci yarı toparlanırız ya hoca kendine gelir ya da istifa eder gelen toparlar ama ben hocanın bir an önce kendine gelip kalmasını istiyorum ne yazık ki Fatih Terim gibi kredisi yok yarısı istifa demeye başladı.
Devre arasını iyi değerlendiren kişi şampiyon olur zaten net :A Siz bizim 2019 sendromunu yaşıyorsunuz ki o dönem de devre arasında toparlamıştık aynı şekilde :A Bence Sergen'in sezon sonuna kadar devam etme kredisi olması lazım adam üç kupa kazandırdı..

• Beğendim
Reactions: Gerekli24