Altyapıdan oyuncu için liste gereği yok diye biliyorum ayrıca bazı oyuncuların iyileşme durumu varGerçek mi bu? Ee o zaman otomatik olarak maça çıkamıyoruz, öyle değil mi?
Altyapıdan oyuncu için liste gereği yok diye biliyorum ayrıca bazı oyuncuların iyileşme durumu varGerçek mi bu? Ee o zaman otomatik olarak maça çıkamıyoruz, öyle değil mi?
O da bayağı odaklanacak maçmışUmarım rezillik çıkmaz. Umarım Ajax 3 tane attıktan sonra tempoyu düşürür ve Utrecht maçına odaklanır.
Fakirin elinde sadece umudu kaldı, ona da dokunma...O da bayağı odaklanacak maçmış
Umut bende de var gerçi Nskala stoper oynayacak diyince nerdeyse kalmadı ama umut hep vardırFakirin elinde sadece umudu kaldı, ona da dokunma...
Üstteki totem değil ama neyse
Ben onu da totem sayarım.Üstteki totem değil ama neyse
Keşke totem olsaBen onu da totem sayarım.
Kusura bakma Sihirli annem olayından kaynaklı sinir bozucu attımBen onu da totem sayarım.
İçinde vardır illa ki totem yapan.Keşke totem olsa
Totem değil de bazı iyimser insanlar kanımız bozuk değil diyip Başarılar Beşiktaş yazmışİçinde vardır illa ki totem yapan.
Kişiden kişiye göre değişir. Her türlü şey bulabilirsin o tweetlerde.Totem değil de bazı iyimser insanlar kanımız bozuk değil diyip Başarılar Beşiktaş yazmış
Marsilya ve Olimpiakos destekçisiyim...Ekli dosyayı görüntüle 109689
Başka ülkede yoktur böyle şeyler. Yanlış anlaşılmasın Galatasaray Fenerbahçe olsa da böyle bu ülkecek bizim durumumuz.
------
Galatasaray’ı Yunanistan’a almadılarMarsilya ve Olimpiakos destekçisiyim...