@Dosi @Çiğdem @Angelica @The_Erinch @Forumdash @Yiğitt grubu yine çukurovayı izlemiş helal olsun 45+ ya
Ekli dosyayı görüntüle 111404
O kadar yeni dizi arasından ikimizin de düzenli izlediği tek iş tuttu. Ya biz çok iyi seçim yaptık ya da FOX'un seçimleri kötüleşti.Misafir'n tutmayacağı çok belliydi. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy beğendiğim oyuncular ve merakla bekliyordum ama izlerken sarmamıştı ilk bölüm. Şaşırmadım oranlara @Yiğitt
Bildirim geldikçe veya anasayfamda rastladıkça giriyorum, aslında yorum yapıcam da üşeniyorum akşama gelir belki. Ha diziyi 2 bölüm de benden başka canlı canlı izleyen olmadığı için yapılan yorumların gözümde gram kıymeti ve yorum değeri yok. Yalnız buradan değil ama bir yorumu çok beğendim şimdilik, onu atmayı düşünüyorum.@slhttnmtl sen bugün bu konuya hiç girme en iyisi .
Yok ben reytingleri görünce kalp krizi geçirme diye demiştim .Bildirim geldikçe veya anasayfamda rastladıkça giriyorum, aslında yorum yapıcam da üşeniyorum akşama gelir belki. Ha diziyi 2 bölüm de benden başka canlı canlı izleyen olmadığı için yapılan yorumların gözümde gram kıymeti ve yorum değeri yok. Yalnız buradan değil ama bir yorumu çok beğendim şimdilik, onu atmayı düşünüyorum.
O manada dediğini gram anlamadım, 0 reytingli diziyi kaç ay izlemiş insanım ben yani bu koyar mı.Yok ben reytingleri görünce kalp krizi geçirme diye demiştim .
Yalnız bu sefer kanal Fox , gözünün yaşına bakmadan çeker fişini dikkat et . Yeni dizi alıp duruyor zaten bir yandan .O manada dediğini gram anlamadım, 0 reytingli diziyi kaç ay izlemiş insanım ben yani bu koyar mı.
Napalım oturup ağlayacak halim yok ya, 3-5 deneğe ve sisteme lanet eder kapatırız defteri. Ha gerçi dizinin sonu bu sefer iyi bitti düştüğü oranın yarısı kadar yükselse öyle 5 bölüme falan da bitmez.Yalnız bu sefer kanal Fox , gözünün yaşına bakmadan çeker fişini dikkat et . Yeni dizi alıp duruyor zaten bir yandan .
Seni biraz sinirlendireyim dedim ama olmadı .Napalım oturup ağlayacak halim yok ya, 3-5 deneğe ve sisteme lanet eder kapatırız defteri. Ha gerçi dizinin sonu bu sefer iyi bitti düştüğü oranın yarısı kadar yükselse öyle 5 bölüme falan da bitmez.
Ben de ilk bölümden sonra aynı şeyi düşündüm. Kadrosu çok iyi ama senaryo sarmıyor, sürükleyicilik yok. İzleyici “acaba haftaya nolur” demez yani, şahsen ben acaba noldu demedim öylesine açıp yeni bölümü izleyeceğim. Keyifli, vakit geçirmelik bir iş kendi çapında lakin saran bir iş değil…Misafir'n tutmayacağı çok belliydi. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy beğendiğim oyuncular ve merakla bekliyordum ama izlerken sarmamıştı ilk bölüm. Şaşırmadım oranlara @Yiğitt
Akrep'ten o kadar çok doydum ki üstüne sakin kalmasını öğrendim şükür. İlk gördüğümde endişelenmedim değil ama yansıtmadım onu da.Seni biraz sinirlendireyim dedim ama olmadı .
Cidden öyle oldu bu kadar bölüm oldu daha sarıyor dizi ve Yasak Elma'yı yeniden bırakma kararı aldım @Yiğitt ara sıra baksam yeterli cookies görmesinO kadar yeni dizi arasından ikimizin de düzenli izlediği tek iş tuttu. Ya biz çok iyi seçim yaptık ya da FOX'un seçimleri kötüleşti.
Üç Kız Kardeş de tam bizlik dizi gibi, Ocak sonu toplaşırız ondaCidden öyle oldu bu kadar bölüm oldu daha sarıyor dizi ve Yasak Elma'yı yeniden bırakma kararı aldım @Yiğitt ara sıra baksam yeterli cookies görmesin
Evlilik Hakkında Herşey çok güzel ilerliyor. Böyle konuk oyunculu diziler güzel oluyor zaten genelde. Seninle nadir ama iyi işlerde bir araya geliyoruz
Ben de bakıcamÜç Kız Kardeş de tam bizlik dizi gibi, Ocak sonu toplaşırız onda
Biz zaten yürüyen kaliteyiz, nerede güzel iş orada senle benBen de bakıcam
Ağzına sağlık, nereye baksam insanlar öyle bir yorum yapıyor ki oyuncular 2 saat boyunca oturuyorlar ondan düşüyor sadece. Dün ilk bölüm gibi ne bir özet ne bir reklam vardı, 21.40 gibi bitti. E zaten başlamadan direkt reklama giren diziler o saatte yeni başlamış oluyor bizim dizi bitiyor. Umarım bu durumu oturtabilirler çünkü tam Gece ve Nazan'ın karşılaştığı bölümde yükselme ihtimali bir hayli yüksek. Bu arada zamanında Bizim Hikaye tahminlerini, teorilerini, yorumlarını vb. güzel bulurdum, işin içinde Hazal olunca çıta arşa çıkıyor.Misafir gayet güzel gidiyor. Dünkü bölümün özetsiz başlaması bunda büyük etken. Benim dahil olmak üzere birçok kişi de aynı düşüncede. 20.30 gibi başlamalı. Yükseleceğini düşünüyorum.