Yalan olan senin hayatın.hem de koca bi yalan
Yalan olan senin hayatın.hem de koca bi yalan
Sen de dürüstlük abidesi değilsinYalan olan senin hayatın.
Ben inkar etmiyorum senin gibi, değilim tabiki.Sen de dürüstlük abidesi değilsin
İnkar etmiş gibi mi duruyor yorumumBen inkar etmiyorum senin gibi, değilim tabiki.
Onu da yaparsın sen, çapın belli çünkü.İnkar etmiş gibi mi duruyor yorumum
Pİ'yi kaça aldiğina göre değişirOnu da yaparsın sen, çapın belli çünkü.
Senin Pİ'n 0.Pİ'yi kaça aldiğina göre değişir
Anlatmak istersen buradan ya da özel mekandan anlatabilirsin, kendi kendime kalayım dersen de başım gözüm üstüne.Bu gece birisi kafamı karıştıran beklenmedik bir hamle yaptı. Oysa ne güzel unutmuştum geçmişi. Kafam rahattı. Şimdi bak yine daha ilk dakikadan uykular haram olmaya başladı.. unutsam dert, unutmasam dert.. imkansızlıklar diyarı meşgul ediyor yine..
Anlatmak istersen buradan ya da özel mekandan anlatabilirsin, kendi kendime kalayım dersen de başım gözüm üstüne.
Umut verecekse ve sonra bırakıp gidecekse yine büyük kötülük eder. Ama bırakıp gitmeyecekse ve hatta niyeti ciddiyse, bir ihtimal neden olmasın deyip oluruna bırakmak en iyisi olabilir… Tabii önce ölçmek gerekiyor niyeti tam olarak nedir geçerken uğramak mı yoksa kalıcı olmak mı…Geçmişten kalan biri, hiç beklenmedik şekilde numaramı bulup bana yazmaya başladı. O kişi yüzünden çok uzun süre kalp ağrısı çekmiştim. Yeni yeni unutuyordum.. 👀🙈
Umut verecekse ve sonra bırakıp gidecekse yine büyük kötülük eder. Ama bırakıp gitmeyecekse ve hatta niyeti ciddiyse, bir ihtimal neden olmasın deyip oluruna bırakmak en iyisi olabilir… Tabii önce ölçmek gerekiyor niyeti tam olarak nedir geçerken uğramak mı yoksa kalıcı olmak mı…
Hayal olarak kalır bence
Bu kadının bizle aman metreslerle derdi ne? Nasıl bir karın ağrısı var merak ediyorum.
Bunun yerine gitsin o da metres olsun getirisi daha yüksek.