Ee 2 twitter at var bonişYok bitmedi tweete sığmıyor diye paylaşmıyorum
Total (84) 0,65
AB (83) 0,51
ABC (80) 0,57
Ee 2 twitter at var bonişYok bitmedi tweete sığmıyor diye paylaşmıyorum
Total (84) 0,65
AB (83) 0,51
ABC (80) 0,57
Yazık etti kendine, bırakmayacakto haber işiniYok bitmedi tweete sığmıyor diye paylaşmıyorum
Total (84) 0,65
AB (83) 0,51
ABC (80) 0,57
Öyle sevmiyorum prensiplerim var daEe 2 twitter at var boniş
Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Alparslan Büyük Selçuklu tüm gruplarda zirvede.
FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma, Total ve ABC1 grubunda yükseliş yaşarken Ab grubunda düşüş yaşadı.
Üç Kuruş geçen haftaya göre güzel bir artış yaşadı, dizi Ab grubunda 2. sıraya yükseldi.
ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası tüm gruplarda oranlarını artırdı.
Ekli dosyayı görüntüle 111297Ekli dosyayı görüntüle 111298Ekli dosyayı görüntüle 111299
@Dosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @seyfullXh @Bussy @781Ens @Ahmed @Mircan Saye @Alos ve ilgili herkes
Komik olan ne @Maskeli FedaiMerakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Alparslan Büyük Selçuklu tüm gruplarda zirvede.
FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma, Total ve ABC1 grubunda yükseliş yaşarken Ab grubunda düşüş yaşadı.
Üç Kuruş geçen haftaya göre güzel bir artış yaşadı, dizi Ab grubunda 2. sıraya yükseldi.
ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası tüm gruplarda oranlarını artırdı.
Ekli dosyayı görüntüle 111297Ekli dosyayı görüntüle 111298Ekli dosyayı görüntüle 111299
@Dosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @seyfullXh @Bussy @781Ens @Ahmed @Mircan Saye @Alos ve ilgili herkes
Uyanış'ın reytingiKomik olan ne @Maskeli Fedai
Uyanış yok, Alparslan var ayrıca zirvedeUyanış'ın reytingi
Aynısı işteUyanış yok, Alparslan var ayrıca zirvede
AB harici.Yasak Elma, ABC harici yine yükselmiş. Güzel bakalım olaylar kızışacak herhalde ondan bir Total-ABC zirvesi gelebilir.
Kalp Yarası özellikle ABC'de uçmuş bakalım umarım böyle iyi gitmeyi başarabilir, ekranlarda kalmayı hak ediyor. Gerçi öyle aman aman şeyler olmadıkça sezon sonunu görür de.
Alparslan pek fırlayamamış hatta ABC'de düşmüş, bu da demek oluyor ki ekstrem bir olay olmadığı sürece 10 bandını göremeyecek.
Üç Kuruş'un oranları harika düzeyde olmasa da sıçrayışının harika olduğu kesin, sezon ortalarında da yüksek (yani bu oranlarından) gitmeyi başarabilirse artık yoğun ilgiden 2. sezon gelecek falan denir.
Çaktırma, kazanımın içi dolu ondan karışmış.AB harici.
Kimin dolu değil ki.Çaktırma, kazanımın içi dolu ondan karışmış.
Buraya da uygun olur, Halk TV açtım 1 buçuk saattir özellikle aklımda olmayan şey kalmadı beynim patlayabilir.Kimin dolu değil ki.
Allah yardımcın olsun...Buraya da uygun olur, Halk TV açtım 1 buçuk saattir özellikle aklımda olmayan şey kalmadı beynim patlayabilir.