- Reaksiyon puanı
- 34,782
- Puanı
- 1,061
Ya tamamm yaaaa şurdan @Dosi sana bir menemen yapar..Ohhh missss...EKmeyi bana bana yeriz
Buna hayır demem.
Ya tamamm yaaaa şurdan @Dosi sana bir menemen yapar..Ohhh missss...EKmeyi bana bana yeriz
Menemen tam tr gibi beceremiyorum. Benim ayrı stilim var ben @Yakamoz-Asi 'ye doyurucu çorbalardan yapayım, diri malzemesi bol suyu azYa tamamm yaaaa şurdan @Dosi sana bir menemen yapar..Ohhh missss...EKmeyi bana bana yeriz
Menemen tam tr gibi beceremiyorum. Benim ayrı stilim var ben @Yakamoz-Asi 'ye doyurucu çorbalardan yapayım, diri malzemesi bol suyu az
Malzemeyi çok pişiririm. Robottan geçiririz olmadıSulu yemem lazımmış diri değil.
@Tolstoyevski Adam direk hesap benden dedi..görüyorsun değil mi.. 1 Euro 11; 1 İsviçre Frangı 8... Tabi hesap öderAmin inşallah. Hesap benden.
@Tolstoyevski Adam direk hesap benden dedi..görüyorsun değil mi.. 1 Euro 11; 1 İsviçre Frangı 8... Tabi hesap öder
O zaman biz @Tolstoyevski ile Zoom dan katılırız 🤭🤭🤭🤣🤣🤣Mekanın Türkiye olacağını söylemedik ama.
Neyi bıraktım@Cervantes Nasılsın kardeşim? Nasıl gidiyor hayat?
@eskici Sende bir varsın bir yoksun meydanı @xemrexxx bıraktın 🤭🤭🤭🤭
@Yakamoz-Asi Nasıl oldun dostum? Daha iyi misin?
@Tolstoyevski Sen napıyorsun, sanki yoksun 2 gündür öyle sezdim. Sınav?
@AteşBöceği Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor çocuklarla?
@dreamy Doktorum Taylor için girip çıkmışın 🙄 @Forumdash Deden de görünmezlik pelerini ile yaşıyor forumda artık.
@mrt-06 Anıtkabir gezin nasıldı 😊😊 Eltin @xBUGRAx nerelerde 🤭
Hı hı Gül böreğimizi mantimizi alıp Himalaya adalarına gideriz artık 😄😄😄Mekanın Türkiye olacağını söylemedik ama.
Hayat izin verirse birgün hepbirlikte yeriz @Dosi @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski
------
Daha ömrümüz yeterse @Angelica dan mantı yiyeceğiz @Zeyno dan Gül Böreği
@Dosi @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @EmreCan
O zaman biz @Tolstoyevski ile Zoom dan katılırız 🤭🤭🤭🤣🤣🤣
Hı hı Gül böreğimizi mantimizi alıp Himalaya adalarına gideriz artık 😄😄😄
Everest için havadar diyorlar 🙃🙃🙃Ne diyorsun @The_Erinch abi Himalaya olur mu
Olur ben ve kese kağıdım hazırızEverest için havadar diyorlar 🙃🙃🙃
Fenerbahçe’nin yenilgilerinden kaynaklı bütün maaşımı Bodrumspora verdim Fenerbahçe’nin temsilci üyesi olamıyorum @xdragxx @The_Erinch
Acun-Sen
Taner-Ben
Everestte tutmaz o kese kağıdı canım