Hayırlısı olsun o zaman Ülkeniz için.Katılımın az olduğu için 2. Tur olacak ama ilk iki arasında.
O zaman Masumlari izliyordum. Şimdi çay keyfisinde forum gezmeceNapıyorsunnnn?
Çay işini çoktan bitirdim 🤭🤭🤭 Çalışıyoruzzzz bizzzz 😁😁😁😁😁O zaman Masumlari izliyordum. Şimdi çay keyfisinde forum gezmece
Bardak boş durmamalı hiç bi zaman çay işi bitmez İçme çay soğusun ama o bardak çay dolu olsunÇau
Çay işini çoktan bitirdim 🤭🤭🤭 Çalışıyoruzzzz bizzzz 😁😁😁😁😁
Saatler geri alınıp ben otomatikmen gececi olduğumdan beri denk gelmiyoruz 😱 😱Bardak boş durmamalı hiç bi zaman çay işi bitmez İçme çay soğusun ama o bardak çay dolu olsun
Yok denk gelicez de bende sorun sende değilSaatler geri alınıp ben otomatikmen gececi olduğumdan beri denk gelmiyoruz 😱 😱
Sen fırsat yaratana kadar yaz saatine geçerizYok denk gelicez de bende sorun sende değil
Bizde de yaz saatine uygulamasına geçilsin haberleri dönuyor bakalım Ben istemiyorum geceyi sevdiğim için ama o saatler bu gece mi alınıyordu telaşini özledimSen fırsat yaratana kadar yaz saatine geçeriz
Siz zaten yaz saatindesiniz kışa geçmediniz, yoksa aramız 2 değil bir saat olurduBizde de yaz saatine uygulamasına geçilsin haberleri dönuyor bakalım Ben istemiyorum geceyi sevdiğim için ama o saatler bu gece mi alınıyordu telaşini özledim
Sen giriyormusun ki geceleri gerçektenSiz zaten yaz saatindesiniz kışa geçmediniz, yoksa aramız 2 değil bir saat olurdu
Yani hafta içi 11.30- 12 arası çıkış yapıyorum, sizin 1.30-2 ama o saatte pek kimse kalmıyor @Sen giriyormusun ki geceleri gerçekten
Foruma geldiğimden beridir en fazla 2ye kadar kalmişimdir. O zaman zaten senle de sohbet edebiliyodum. Eskisi kadr kimse kalmıyor kalanlar da sessizce duruyor. Konusacak konu bile olmuyorYani hafta içi 11.30- 12 arası çıkış yapıyorum, sizin 1.30-2 ama o saatte pek kimse kalmıyor @
Hafta sonunda 1e kadar durayım diyorum sizin saat ile 3 oluyor ama tenha olunca yine klâsik saatte kaçıyorum
Konuşacak çok şey var ama sıra gelmiyor diyelim en son senin aktif olduğun dönemde ev kızıydık, gecem gündüzüm karışmıştı. Çok duruyordum şimdi şartlar değişti ama bu kez de saat farkı nedeni ile size göre pek bir değişim yokForuma geldiğimden beridir en fazla 2ye kadar kalmişimdir. O zaman zaten senle de sohbet edebiliyodum. Eskisi kadr kimse kalmıyor kalanlar da sessizce duruyor. Konusacak konu bile olmuyor
Bİ ara o konuları gündemden çıkaralım Forumda canlanırKonuşacak çok şey var ama sıra gelmiyor diyelim en son senin aktif olduğun dönemde ev kızıydık, gecem gündüzüm karışmıştı. Çok duruyordum şimdi şartlar değişti ama bu kez de saat farkı nedeni ile size göre pek bir değişim yok
Bir durum değerlendirmesi yapıp bakarız durumaBİ ara o konuları gündemden çıkaralım Forumda canlanır