Keith Long
Favori Üye
Bodrumspora ve Shamrock Roversa verdim @The_Erinch@Hazem Seçim ne alemde ülkenizde?
Türkiyede ciddi bir yönelim vardı çifte vatandaşlardan; Türk adaydan dolayı.
------
Everestte tutmaz o kese kağıdı canım
Bodrumspora ve Shamrock Roversa verdim @The_Erinch@Hazem Seçim ne alemde ülkenizde?
Türkiyede ciddi bir yönelim vardı çifte vatandaşlardan; Türk adaydan dolayı.
------
Everestte tutmaz o kese kağıdı canım
Tuttururum ben sen merak etme karışma bende Hem o kadar iyi arkadaşım ki @Tolstoyevski da unutmadım onada kese kağıdı, ses değiştiren cihaz ve sahte kimliik aldım malum o yüzünü saklamakla kalmıyor adını sanını, sesini herşeyi saklıyor Bu kıyağımı unutma tolscuğumEverestte tutmaz o kese kağıdı canım
Shamrock Roversa harcadım Fenerbahçe yenilinceTuttururum ben sen merak etme karışma bende Hem o kadar iyi arkadaşım ki @Tolstoyevski da unutmadım onada kese kağıdı, ses değiştiren cihaz ve sahte kimliik aldım malum o yüzünü saklamakla kalmıyor adını sanını, sesini herşeyi saklıyor Bu kıyağımı unutma tolscuğum
Hahahaha; oldu olacak kostüm verde onu giysinTuttururum ben sen merak etme karışma bende Hem o kadar iyi arkadaşım ki @Tolstoyevski da unutmadım onada kese kağıdı, ses değiştiren cihaz ve sahte kimliik aldım malum o yüzünü saklamakla kalmıyor adını sanını, sesini herşeyi saklıyor Bu kıyağımı unutma tolscuğum
Hahahaha; oldu olacak kostüm verde onu giysin
Bu aralar formumda değilim, girip girip çıkıyorum sadece foruma@Cervantes Nasılsın kardeşim? Nasıl gidiyor hayat?
@eskici Sende bir varsın bir yoksun meydanı @xemrexxx bıraktın 🤭🤭🤭🤭
@Yakamoz-Asi Nasıl oldun dostum? Daha iyi misin?
@Tolstoyevski Sen napıyorsun, sanki yoksun 2 gündür öyle sezdim. Sınav?
@AteşBöceği Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor çocuklarla?
@dreamy Doktorum Taylor için girip çıkmışın 🙄 @Forumdash Deden de görünmezlik pelerini ile yaşıyor forumda artık.
@mrt-06 Anıtkabir gezin nasıldı 😊😊 Eltin @xBUGRAx nerelerde 🤭
Aynen dostum, muazzam esprilerinden mahrum ediyorsun bizi , @xemrexxx heryerden çıkıyor valla 🙃🙃🙃Bu aralar formumda değilim, girip girip çıkıyorum sadece foruma
Uykulu gözlerle kahkaha attım resmen 😅🤣Ekli dosyayı görüntüle 111269
Bir alana bir bedava olunca sana da aldım kardeş kardeş giyersiniz artk @Tolstoyevski ile
İçerdeyi dışarıda izliyorum diyince bitti onun kariyeriAynen dostum, muazzam esprilerinden mahrum ediyorsun bizi , @xemrexxx heryerden çıkıyor valla 🙃🙃🙃
------
Uykulu gözlerle kahkaha attım resmen 😅🤣
foruma girip aniden çıktığın zaman formunda değilsin diye yazayım bir kenaraBu aralar formumda değilim, girip girip çıkıyorum sadece foruma
İçerdeyi dışarda izliyorum 😎İçerdeyi dışarıda izliyorum diyince bitti onun kariyeri
Omg 😳😳😳🥶🥶🥶İçerdeyi dışarıda izliyorum diyince bitti onun kariyeri
@xemrexxx sever her yerden çıkmayı, onun işi bu zaten
Benim kariyerim bitmez hiçbir zamanİçerdeyi dışarıda izliyorum diyince bitti onun kariyeri
İyiyim Erinç abi , teşekkür ederim . Seni sormalı abi , sen nasılsın ?@Cervantes Nasılsın kardeşim? Nasıl gidiyor hayat?
@eskici Sende bir varsın bir yoksun meydanı @xemrexxx bıraktın 🤭🤭🤭🤭
@Yakamoz-Asi Nasıl oldun dostum? Daha iyi misin?
@Tolstoyevski Sen napıyorsun, sanki yoksun 2 gündür öyle sezdim. Sınav?
@AteşBöceği Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor çocuklarla?
@dreamy Doktorum Taylor için girip çıkmışın 🙄 @Forumdash Deden de görünmezlik pelerini ile yaşıyor forumda artık.
@mrt-06 Anıtkabir gezin nasıldı 😊😊 Eltin @xBUGRAx nerelerde 🤭
Gördüğüme sevindim seni dostum, bende bugün Pazartesi, haftabaşı daima yoğun.. Şimdi öğle mama zamanını bekliyorum acıktım 🤤🤣İyiyim Erinç abi , teşekkür ederim . Seni sormalı abi , sen nasılsın ?
Gördüğüme sevindim seni dostum, bende bugün Pazartesi, haftabaşı daima yoğun.. Şimdi öğle mama zamanını bekliyorum acıktım 🤤🤣
Zaten Türkiye de gerçekten ciddi destek vardı.@The_Erinch Sonuçlar açıklandı. Yurtdışı sonuçlarına göre Mustafa Karadayı açık ara farkla birinci oldu. Genel sonuçlarda ise üçüncü (Yurtdışı'ndan gelen oylar sayesinde %10.5'den %13.68'e yükseldi)
Ekli dosyayı görüntüle 111285