En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Orası öyle tabii, boş vermek gerekiyor, herkesin zevki ayrı. Tabii muhtemelen ben de beğenmem izlersem, yine de belki izlerim. :A
Sen şimdi sindirdin klişe ve puanı düşecek düşüncesini beynine o yüzden izleme, beğenmezsin 😁😁😁😁😁😁 @Yakamoz-Asi

1637006981781.png

Yaşlanmış Tom abimizden tek kişilik bir film...
Fazla bilimkurgu içeren aslında sevimli bir film olmuş.

Ozonun kaybolduğu,güneşin dünyayı yuttuğu dünyada köpek ve kendi yaptığı bir robotla hayatta kalan bir adam..Robotla olan bağı ve robotun insani duygularını geliştirmesi üzerine bir film..

Wall E Yada Chappe mi ne; o filmler geldi gitti aklıma hep izlerken.

10 üzerinden 7 yeterli diye düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: bazinga and Araf
Ekli dosyayı görüntüle 111289

Yaşlanmış Tom abimizden tek kişilik bir film...
Fazla bilimkurgu içeren aslında sevimli bir film olmuş.

Ozonun kaybolduğu,güneşin dünyayı yuttuğu dünyada köpek ve kendi yaptığı bir robotla hayatta kalan bir adam..Robotla olan bağı ve robotun insani duygularını geliştirmesi üzerine bir film..

Wall E Yada Chappe mi ne; o filmler geldi gitti aklıma hep izlerken.

10 üzerinden 7 yeterli diye düşünüyorum.
İlk defa @bazinga'dan düşük puan verdin. Tom Hanks hayranı olan @bazinga'nın puanı, senin puanından yarım puan fazla. :A

Geçen Yaz

Burak'ın "öpüşüyoruz alt tarafı" deyip Deniz'i öpmesi dışında boş bir filmdi. :A

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: The_Erinch
MV5BMmZiMjdlN2UtYzdiZS00YjgxLTgyZGMtYzE4ZGU5NTlkNjhhXkEyXkFqcGdeQXVyMTEyMjM2NDc2._V1_FMjpg_UX1...jpg

İlk film efsaneydi...Döneminde ciddi ilgi görmüştü...Bu üçüncü seride ilkindekileri tekrar görmek adına keyifli bir filmdi.
Çok fazla bir malzeme yoktu filmde ama sıkılmadan bitirdim. Keyifli ve eğlenceliydi.

10 üzerinden 6.5 yeterlidir.

ghosthed_0.jpg

• Beğendim
800x420-shang-chi-ve-on-halka-efsanesi-cikti-mi-shang-chi-ne-zaman-vizyona-girecek-yayin-tarih...jpg

Keşke sinemada izleseydim...Bu kadar harika görsel efectler sinemada çok daha etkileyici olurdu.
Film tam 3D lik.

Filmi bu türü seven biri olarak Çok beğendim ki zaten Marvelden.

Her zamanki gibi diğer Marvel karakterlerine bağlanan özelliğide yabana atılmamalı.

Görselliği;aksiyonu;efektleri son derece doyurucuydu.

10 üzerinden 9.

• Beğendim
920x658-9_cropped_1631903032_p1ffqfjmb41oprhdn1hts1un71rga5.jpg

Yılbaşı yaklaştıkça..Noel temalı filmler türemeye devam ediyor..
gene sıcacık;keyifli bir Noel filmi..

Chrismas ın nasıl doğdunu anlatan keyifli bir film olmuş.

Maggie Teyzemizinde nasılll yaşlandığına tanık oluyoruz.

10 üzerinden 7.

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: bazinga
Yok şimdi gözüme bir dizi ilişti hatta şuan top 10 da 1 numara...ona bakacağım :Z :Z :Z
Ekli dosyayı görüntüle 111783
Oysa @Tolstoyevski'nin açtığı şu konuda bu diziyi görmüş, hatta yorum da yapmıştın. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@bazinga, dayımız seriye bağladı. :A
Şu konuya her gün yazdığım günleri özlüyorum. Aylardır 2021 filmleri dışında tek bir film dahi izleyemedim. Bir süre daha da böyle devam edecek gibi gözüküyor. :(

Eylül ayındaki dizi ve film yağmuruna hazırlıksız yakalandım. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Şu konuya her gün yazdığım günleri özlüyorum. Aylardır 2021 filmleri dışında tek bir film dahi izleyemedim. Bir süre daha da böyle devam edecek gibi gözüküyor. :(

Eylül ayındaki dizi ve film yağmuruna hazırlıksız yakalandım. :A
En azıdan @Sherlock reisin kısmetse bir gün açacağı Oscar ödül törenlerindeki filmleri aradan çıkarmış olacaksın ve işte o zaman, 2021'den öncesine gönül rahatlığıyla gidebileceksin. :A