En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En azıdan @Sherlock reisin kısmetse bir gün açacağı Oscar ödül törenlerindeki filmleri aradan çıkarmış olacaksın ve işte o zaman, 2021'den öncesine gönül rahatlığıyla gidebileceksin. :A
2021 filmleri gayet iyi gidiyorlar, bir kere sinemaya gidiyoruz özlemiştik. :A O yüzden @bazinga da memnundur bence halinden. :A

2021 filmleri gayet iyi gidiyorlar, bir kere sinemaya gidiyoruz özlemiştik. :A O yüzden @bazinga da memnundur bence halinden. :A
2021'deki iddialı filmlere dalmak lazım tabii, piyasa işlerinden de uzak durmak lazım. 2021 açısından genelde piyasa işlerine daldım, sanırım şu anda Oscar adaylı bir film çıkmaz aralarından. :A Bu yüzden üşenmeyip dalmam lazım aday olma ihtimali olan filmlere. :A

Yetiştirme telaşından biraz yoruldum. Evet iyi bir sinema yılı oluyor sayılır iyi filmlerden memnunuz elbette ama açıp MUBI'de rastgele bir film keşfetme zevkini özlemedim değil. :A

Adaşına çekmiş. :A
Bence adaşım yıllar yılı benimle takıldıkça bana çekmiş diyebilirim... :A Eskiden o film izler yorumlardı, hatta bu sene bile bazı filmleri yorumlamış mesela ama ben öyle miyim... Ben her daim son güne bırakırım ve bu durumu herkese bulaştırdım... Muazzam... :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
2015395-50118189-jpg.107803

10 / 9

1639247864882.jpeg

Film çok sarsıcı bir konuya sahip bir roman uyarlaması.
Sundra Bullock gene harika oynamış; kadının çoğu filmi zaten çok başarılı.

Netflixdede iyi işlere imza atıyor.

Film ağır dram yüklü; 20 yılı hapiste geçmiş(Polis öldürmekten) bir kadının şartlı tahliye sonrası hayata tutunma evreleri,çabası,yaşadıkları ve ulaşmaya çalıştığı kız kardeşi ve şoke edecek geçmişde yaşanmış asıl gerçekler...

Filmi çok beğendim.

10 üzeriden 8 veriyorum.

• Beğendim
Reactions: Araf
Ekli dosyayı görüntüle 112636

Film çok sarsıcı bir konuya sahip bir roman uyarlaması.
Sundra Bullock gene harika oynamış; kadının çoğu filmi zaten çok başarılı.

Netflixdede iyi işlere imza atıyor.

Film ağır dram yüklü; 20 yılı hapiste geçmiş(Polis öldürmekten) bir kadının şartlı tahliye sonrası hayata tutunma evreleri,çabası,yaşadıkları ve ulaşmaya çalıştığı kız kardeşi ve şoke edecek geçmişde yaşanmış asıl gerçekler...

Filmi çok beğendim.

10 üzeriden 8 veriyorum.
Dikkatimi çeken bir filmdi. Henüz @Tolstoyevski tarafından konusu açımadı. :A