Maskeli Fedai
Favori Üye
Neyi beğenmedinBu sonuçlar kabul edilemez.. 😡
Yine bir balon dizi zirvede..Neyi beğenmedin
Sakın Üç Kuruş izliyorum deme 😱
Üç Kuruş'u diyorsan geçen hafta öyleydi ama bu hafta inmiş biraz haftaya belli olur tam sonuçlarYine bir balon dizi zirvede..
Anket sonuçlarına bak.
Alparslan'dan bahsediyorum..Üç Kuruş'u diyorsan geçen hafta öyleydi ama bu hafta inmiş biraz haftaya belli olur tam sonuçlar
Anlamadığımı mı sanıyorsunAlparslan'dan bahsediyorum..
Biliyorum safa yattığını.. Nasıl da sevinçli..Anlamadığımı mı sanıyorsun
Dizi az bile almış. Daha da yükselecek
İzlediğim dizi değil, maksat size inat Üç Kuruş'a sevindim sadece. İçerde'nin ekmeğini fazla yemesinler haftaya artış olursa umut var, aynı oranlar olursa bu ayarda devam eder.Biliyorum safa yattığını.. Nasıl da sevinçli..
Senaryo sıkıntılı ve Çukur'un devamı gibi gözüküyorİzlediğim dizi değil, maksat size inat Üç Kuruş'a sevindim sadece. İçerde'nin ekmeğini fazla yemesinler haftaya artış olursa umut var, aynı oranlar olursa bu ayarda devam eder.
Ha sen Yasak Elma'nın 2. olmasına mı içerlendin 😱 merak etme takılma sıralamaya. 6 üstü iyi reytingi var yinede @serhattSenaryo sıkıntılı ve Çukur'un devamı gibi gözüküyor
Yasak Elma her zaman zirveyi hak eden bir yapım.. 😳😳 Biran Damla şov yapıyor.. @TolstoyevskiHa sen Yasak Elma'nın 2. olmasına mı içerlendin 😱 merak etme takılma sıralamaya. 6 üstü iyi reytingi var yinede @serhatt
Kırgın Çiçekler'e borçlu kendisi bu durumuYasak Elma her zaman zirveyi hak eden bir yapım.. 😳😳 Biran Damla şov yapıyor.. @Tolstoyevski
Asla..Kırgın Çiçekler'e borçlu kendisi bu durumu
Ecünnüleri izlemek için izliyor diziyi, entrika severliğinden değil. Baksana Biran ecünnüsü şov yapıyormuş, akıl alır gibi değil... @Maskeli FedaiHa sen Yasak Elma'nın 2. olmasına mı içerlendin 😱 merak etme takılma sıralamaya. 6 üstü iyi reytingi var yinede @serhatt
Gözlerimizi kamaştırıyor kendisi.. @DosiEcünnüleri izlemek için izliyor diziyi, entrika severliğinden değil. Baksana Biran ecünnüsü şov yapıyormuş, akıl alır gibi değil... @Maskeli Fedai
O dizi olmasaydı şuan piyasada olmazdı. Bunu sende biliyorsunAsla..
Gerçek bir midesizsin...Gözlerimizi kamaştırıyor kendisi.. @Dosi