Hava Durumu | Genel Bilgi Konusu 🍁☃️🌱🌻

Bugün bizde hava fırtınalı ve yağmurlu. Önümüzdeki 2 hafta 20 derece ortalama ara ara yağmur olarak görünmekte.

Bizim metrolojiye göre İstanbul şu son 2 hafta öyle aşırı sıcaklık görmeyecek @Tolstoyevski @bazinga . En fazla 31 derece:

Ankara ise ilk hafta 30 altı ama sonraki hafta 35leri görecek gibi. Tabi gün yaklaştıkça sonraki hafta oranında değişim olabiliyor.
Genel olarak sıcakların biraz indiği belli bu haftalık.
Evet şu an geçen haftaki korkunç sıcaklara göre kısmen daha esiyor ama yine de yetmez :A Keşke yağmur yağsa buraya da sizin orası gibi...

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: bazinga and Dosi
Dünya Tarihinde Bir İlk!!!

Grönland'daki buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı.

ABD Ulusal Kar ve Buz Veri Merkezi, 15 Ağustosda; Grönland’da 3 bin 216 metre yüksekliğindeki bir bölgeye birkaç saat boyunca yağmur yağdığını duyurdu.

Bu durum küresel ısınmanın aslında nasıl bir tehdit olduğununda çok açık bir gerçeği oldu ....

@Dosi @Tolstoyevski @bazinga @xdragxx @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @Sherlock @Cervantes @12.Adam @Özgür @emreemreu @S.G.A.T.

Dünya Tarihinde Bir İlk!!!

Grönland'daki buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı.

ABD Ulusal Kar ve Buz Veri Merkezi, 15 Ağustosda; Grönland’da 3 bin 216 metre yüksekliğindeki bir bölgeye birkaç saat boyunca yağmur yağdığını duyurdu.

Bu durum küresel ısınmanın aslında nasıl bir tehdit olduğununda çok açık bir gerçeği oldu ....

@Dosi @Tolstoyevski @bazinga @xdragxx @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @Sherlock @Cervantes @12.Adam @Özgür @emreemreu @S.G.A.T.
Bizim için değil de gelecek nesiller için en büyük sorun olacak gibi gözüküyor. Lanet okuyacaklar bize. :(

• Üzücü
Reactions: The_Erinch
Kutuplardaki ısınma buzul tehlikesini doğuruyor...Hem erimeye bağlı tüm kıyı şeridi daha tehlikeli..
Belki @Dosi O bölgelerde bu konular daha çok konuşuluyordur.
Evet gündemimizde hep var. Özellikle bu kız çok söz ediyor.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
1 hafta önce Sile'ye yakin bir yerdeydim, ne güzel hava vardi. Demek ki ben gittikten sonra yagmur gelmis. :A

Eylül senin gözünü seveyim bir girdi bunaltıcı hava diye bir şey kalmadı

1633183356500.png