17 Aralık 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 3 21.4%
  • Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 1 7.1%
  • İffet (Star)

Oy: 4 28.6%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 21.4%
  • Dinle Sevgili (Fox)

• Lale Devri (Fox)

Oy: 2 14.3%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

İlk bölümüyle A/B grubunda zirveyi alan Keşanlı Ali Destanı yerini koruyabildi mi ?
İffet ve Yetenek Sizsiniz Türkiye arasındaki zirve yarışında bu hafta gülen taraf hangisi oldu ?
Bizim Yenge yeni saatinde ne kadar izlendi ?
Şefkat Tepe ve Yahşi Cazibe nasıl oranlar aldılar ?
Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Sonuçlar belli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin son kısmı iki grupta da zirvede, ilk kısmı ise totalde 3. A/B'de 4.sırada.

İkinci bölümüyle ekranlara gelen Keşanlı Ali Destanı düşüş yaşamasına rağmen A/B'de 2. totalde 4.olmayı başardı.

İffet, totalde oranlarını yükselterek 2 .olurken A/B'de oranlarında düşüş yaşayarak günü 3.sırada tamamladı.

Bizim Yenge yeni saatinde iyi bir performans gösterdi. Totalde 8.olmayı başardı. A/B'de ise 13.oldu.

Yahşi Cazibe, A/B'de yeniden 10 share üstüne çıkarak günü 10.tamamladı.

Lale Devri A/B'de yaşadığı düşüşe rağmen iki grupta da üst sıralarda yer almaya devam etti.

Şefkat Tepe'nin sessiz sedasız gerçekleştirdiği büyük başarı devam ediyor. Dizi, totalde 6.olmayı başardı.

TNT'de yayınlanan Yıldız Masalı iki grupta da çok düşük oranlar alıp çok geride kaldı...

Son düzenleme:
İffet Çok İyi Bölümdü

Tahminlerim Total

İffet
Yeteneksiziniz
Kesanlı Ali

A/b
İffet
Yeteneksiziniz
kesanlı ali :) ins tutar

Kesanli Ali Destani tahminime göre düsüs yasayacaktir.. Lale Devri az da olsa yükselise geçer ve Iffet bu hafta bir sürpriz yaparak zirvede yer alir bir grupta :)

[TABLE="class: cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]IFFET[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]1:45:23[/TD]
[TD]7,08%[/TD]
[TD]18,00%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Aslanım İffet
[TABLE="class: cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]IFFET[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]1:45:23[/TD]
[TD]6,55%[/TD]
[TD]18,15%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Herdaim Favorisin Yakında Yeteneksiziniz biter tekrar lider olsun :)

Keşanlı'nın reklamsız yayınlanan ikinci haftasında düştüğü duruma bakın, insanlar terketti diziyi resmen.

İffet çok güzel bir dizi niye birinci olmuyor anlamıyorum. Bence Starda olduğu için eğer Kanal D`de olsaydı 10 reytingi ve daha üzerini görürdü.
Yetenek Sizsiniz Türkiye artık sıkmaya başladı. Acun programı ikiye bölüyor ve zirveyi kapıyor.
Keşanlı Ali Destanı geçen hafta burada çok kişi tarafından hırpalandı. Ama bu hafta büyük bir düşüş yaşamadı.
Lale Devri zaman geçtikce izleyicisini az da olsa kayb ediyor.
Bizim Yenge saat değiştirince pek değişikliye uğramadı açıkcası. Star satılmadan önce de 3-4 reyting alıyordu. Demek ki dizileri Kanal D Stara vermiyor yapımcılar istiyor. Çünki geçen yıl Küçük Sırlar o saatte 4-5-6 reyting alıyodu ve bu da Kanal D`ni çok memnun ediyordu. Ama hafta içi 8-9 reyting alınca onlar belki hafta içi daha iyi olur diye Stara geçtiler.
Yahşi Cazibe bir hafta düşüyor bir gafta yükseliyor. Ama eski günlerden çok uzak...

Bence de Iffet su an Türkiye'nin en güzel dizilerden biri.. Senaristinden yönetmenine, genel koordinatöründen yapimcisina.. Deniz Çakir'in oyunculugu muhtesem.. Umarim gelecek haftalarda zirvede yer alir..

İffet çok güzel bir dizi niye birinci olmuyor anlamıyorum. Bence Starda olduğu için eğer Kanal D`de olsaydı 10 reytingi ve daha üzerini görürdü.
Yetenek Sizsiniz Türkiye artık sıkmaya başladı. Acun programı ikiye bölüyor ve zirveyi kapıyor.
Keşanlı Ali Destanı geçen hafta burada çok kişi tarafından hırpalandı. Ama bu hafta büyük bir düşüş yaşamadı.
Lale Devri zaman geçtikce izleyicisini az da olsa kayb ediyor.
Bizim Yenge saat değiştirince pek değişikliye uğramadı açıkcası. Star satılmadan önce de 3-4 reyting alıyordu. Demek ki dizileri Kanal D Stara vermiyor yapımcılar istiyor. Çünki geçen yıl Küçük Sırlar o saatte 4-5-6 reyting alıyodu ve bu da Kanal D`ni çok memnun ediyordu. Ama hafta içi 8-9 reyting alınca onlar belki hafta içi daha iyi olur diye Stara geçtiler.
Yahşi Cazibe bir hafta düşüyor bir gafta yükseliyor. Ama eski günlerden çok uzak...

Kanal D'nin Star'a dizi vermesinin sebebi yapımcılar değil. Hiçbir yapımcı istemezdi bunu. Kanal D zorladı yapımcıları çünkü Star'ı ayakta tutmak istiyorlardı. Eğer Star'da Kanal D dizileri olmasaydı önceki yıllarda daha da düşecekti Star...

Keşanlı'nın reklamsız yayınlanan ikinci haftasında düştüğü duruma bakın, insanlar terketti diziyi resmen.

Bu kadar karamsar düşündüren ne anlamadım. Düşüş 0.5 reyting bile değil. Hepimiz düşüş bekliyorduk herhalde bu hafta için ama benim beklediğimden epey daha düşük oranda oldu bu düşüş. Görünen o ki Keşanlı Ali, A/B'de ilk 3'ü bırakmayacak kolay kolay. Totalde de ilk 5 içinden çıkacağını sanmıyorum. Totalde zirveden uzak olması bence normal. Daha bu proje ilk açıklandığı zamanlarda hepimiz A/B'de iyi gider, totalde vasat gibi yorumlar yapıyorduk zaten. Bu iş bariz A/B işi çünkü. :)

Kanal D'nin Star'a dizi vermesinin sebebi yapımcılar değil. Hiçbir yapımcı istemezdi bunu. Kanal D zorladı yapımcıları çünkü Star'ı ayakta tutmak istiyorlardı. Eğer Star'da Kanal D dizileri olmasaydı önceki yıllarda daha da düşecekti Star...

Hocam dogus grubundan korkulur yarin gelir ö.b.g.z alır Star Final Yapıcak iki dizisi var tek basimiza bir ömür yetmez bunlari kaldırırlar 2 3 dizi daha alsa çok iyi olcak

Hocam dogus grubundan korkulur yarin gelir ö.b.g.z alır Star Final Yapıcak iki dizisi var tek basimiza bir ömür yetmez bunlari kaldırırlar 2 3 dizi daha alsa çok iyi olcak

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, D Productions yapımı. Almaları neredeyse imkansız :)

Zaten Kanal D dizilerini kolay kolay kaptırmaz kimselere. :) Ancak reytinglerinden memnun değilse gözden çıkarabilir. Mesela şu anki tabloya göre Bizim Yenge, Kanal D için gözden çıkarılabilir bir yapım gibi gözüküyor :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, D Productions yapımı. Almaları neredeyse imkansız :)

Zaten Kanal D dizilerini kolay kolay kaptırmaz kimselere. :) Ancak reytinglerinden memnun değilse gözden çıkarabilir. Mesela şu anki tabloya göre Bizim Yenge, Kanal D için gözden çıkarılabilir bir yapım gibi gözüküyor :)

muhtesem yüzyıl show için çok iyiydi her gecen gün birinci kanal olmaya yaklasıyodu ama bu fırsatti tepdiler kaybettiler Simdi starin haftada 2.5 gün saltanati olacak persembeleri maça denk gelirse 3.5 gün Bi Cumartesi İffet Bir Çarsamba Muhtesem Yüzyıl bide pazar pt2 Behsat Ç

muhtesem yüzyıl show için çok iyiydi her gecen gün birinci kanal olmaya yaklasıyodu ama bu fırsatti tepdiler kaybettiler Simdi starin haftada 2.5 gün saltanati olacak persembeleri maça denk gelirse 3.5 gün Bi Cumartesi İffet Bir Çarsamba Muhtesem Yüzyıl bide pazar pt2 Behsat Ç

Behzat Ç'yi saltanat olarak yorumlayabileceğimizi düşünmüyorum. Özellikle totalde düşük oranlar alıyor. İffet de saltanat değil olsa olsa koalisyon üyelerinden biri olur. Çünkü Cumartesi günleri 3 kanal birbirine çok yakın durumda :)

Behzat Ç'yi saltanat olarak yorumlayabileceğimizi düşünmüyorum. Özellikle totalde düşük oranlar alıyor. İffet de saltanat değil olsa olsa koalisyon üyelerinden biri olur. Çünkü Cumartesi günleri 3 kanal birbirine çok yakın durumda :)

Hocam Pt1 olsa behsat ç oranlarını artırır Ben Simdi Oranlama tahmini yapiyorum Muhtesem yüzyıl reklam aralarında iffet fragmanı diğer dizilerin fragmanlarını koyarlar en iyi 3.Kanal Olmaya aday bence 2012 de

Hocam Pt1 olsa behsat ç oranlarını artırır Ben Simdi Oranlama tahmini yapiyorum Muhtesem yüzyıl reklam aralarında iffet fragmanı diğer dizilerin fragmanlarını koyarlar en iyi 3.Kanal Olmaya aday bence 2012 de

3.kanal olmaları zaten yüksek ihtimal gibi gözüküyor. Özellikle A/B'de Muhteşem Yüzyıl sayesinde bir anda fırlayacak oranları ama diğer dizilere pek etki edeceğini sanmıyorum. Behzat Ç PT1 olsa arttırır diyorsun ama PT1 olma ihtimali yok o yüzden bu şartlarda değerlendirmek durumundayız :)

Ama bunu yapımcıların istediği apaçık ortada. Çünki Sinem Kobalda Merve Boluğur da bunu söylemişti. Onlar hafta içi istiyorlardı. Sonuçta Küçük Sırlar Kanal D`de iken çok düşmemişti o saatde 4-5 reytibg alıyordu. Ayrıca Geniş Ailede mükemmel reyting alıyordu. Ama iki dizinin de yapımcıları dizinin geç saatde yayınlanmasını istemediler.Küçük Sırlar PT2`ni denedi ama Geniş Aile denemedi. Yapımcı isteyince de Kanal D itiraz etmedi. Senin söylediğin gibi Starı ayakta tutmak için.