RTÜK'ten 'Arka Sokaklar', 'Deha', 'Yabani' ve 'Sahipsizler'e Ceza!

Rtük kurumuna gülüyorum sadece. Yayın durdurma cezalarıyla ya da para cezalarıyla mı müslümanlığı ya da Türk aile yapısını kurtaracaksınız. Daha söylenecek çok söz var da mesajım kaldırılmasın diye yazamıyorum ama eleştirdiklerine dönüştüler. Sadece bunu söyleyebilirim.

Genelde bu tür cezalar dizilere(KŞ,KG)yarıyor bazıları bilerek yapıyor bu yüzden cezalar değişmeli.

Diğer dizilere gelince cezaları saçma buluyorum öyle bakarsak bütün diziler ceza almalı.

Rtük kurumuna gülüyorum sadece. Yayın durdurma cezalarıyla ya da para cezalarıyla mı müslümanlığı ya da Türk aile yapısını kurtaracaksınız. Daha söylenecek çok söz var da mesajım kaldırılmasın diye yazamıyorum ama eleştirdiklerine dönüştüler. Sadece bunu söyleyebilirim.
Katılıyorum evet. Bu işin başı eğitim. Çağının çok gerisinde kalmış eğitim sistemini kendi değerlerimize göre güncelleyebilirsek RTÜK'ün ceza vermesine gerek kalmadan halk kendi bünyesinde böyle zararlı yapımları kabul etmez

Eğitim sistemimizde hala sunuş yönteminin çok yeri var ki bunun daha çok tartışma ve araştırma inceleme olarak update edilmesi gerekiyor artık. Yani öğretmen bize ne anlatırsa onu sorgulamadan kabul edip araştırmadan tartışmadan ezberliyoruz, çağın gerisinde kalmış bu zihniyetten kurtulmamız gerekiyor artık.

RTÜK'ün ceza vermesine gerek kalmadan halk kendi bünyesinde böyle zararlı yapımları kabul etmez
Neredeyse her gün yaşanan bu iğrençlikler zararlı değil ama bunları anlatan yapımlar zararlı öyle mi? Bravo, gerçekten çok güzel bir bakış açısı... Halk neler olup bittiğini görmesin, bunları gösteren yapımlar zararlı ilan edilsin. Güzelmiş...

Düzelttim, teşekkür ederim. Bir de şunu sormak istiyorum, fragmanı gösterilen bölüm yayınlandı mı?

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Neredeyse her gün yaşanan bu iğrençlikler zararlı değil ama bunları anlatan yapımlar zararlı öyle mi? Bravo, gerçekten çok güzel bir bakış açısı... Halk neler olup bittiğini görmesin, bunları gösteren yapımlar zararlı ilan edilsin. Güzelmiş...

Düzelttim teşekkür ederim. Bir de şunu sormak istiyorum, fragmanı gösterilen bölüm yayınlandı mı?
Yenidoğan çetesi iki hafta sonraya kaldı

RTÜK uzun zamandır ciddiye alınacak bi kurum değil zaten. Tamamen ideolojik sebeplerle, sırf kendi kitlelerinin bitmek bilmez hassasiyetlerine göre ona buna ceza yazan bi kurum.

Şevket Çoruh gereken cevabı vermiş.

Evet, fragmanda yenidoğan çetesi iddianamesine de giren, doktorun "Çek fişini gitsin" cümlesi vardı. Ayrıca Mesut'un yeni doğan kızını da başka bir hastaneye sevk ediyorlar. Yani yenidoğan çetesi işlenecek son bölümde.

İşlerine gelmemiş işte

Sahipsizler için büyük talihsizlik bu ceza. Diğer diziler etkilenmez, hatta artabilir reytingleri ama sahipsizler daha iki bölüm yayinlanmisken bu ceza kötü oldu. Umarım star arkasinda durur. Duracaktır da, ogm sonuçta...
İşin ilginç kısmı şiddet bütün dizilerde var. Ama fiziki ama psikolojik. Hepsinde var zaten. Emsal teşkil edecek mi diğer diziler için de bu cezalar acaba.
Diyelim ki, şiddet sahnesi yazmayın dedi Rtük. O zaman da senaryo yazılamaz ki. Komedi dizisi çekmiyorsun sonuçta...

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram