'Uzak Şehrin Masalı'nda Sürpriz Değişiklik! | FOX

Tabii ki izlicem okul öncesi motive :A 23.00 da ise 1 2 gibi biter :A Belki hiç reklam vermez
Reklamsız giderse en erken 1'de biter yine. :A Ama reklamsız gideceklerini hiç zannetmiyorum.

Eğer 20.00'de yayınlansaydı yükseleceğini düşünüyordum ben. Çünkü fragmanların ikisi de baya iyiydi. :(

Reklamsız giderse en erken 1'de biter yine. :A Ama reklamsız gideceklerini hiç zannetmiyorum.

Eğer 20.00'de yayınlansaydı yükseleceğini düşünüyordum ben. Çünkü fragmanların ikisi de baya iyiydi. :(
Ee boşuna mı demişler eşek hoşaftan ne anlar diye kaliteden anlamıolar :D 2'de bitmesi daha iyi benim için🤪

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
Ya bir şey diyemiyorum bile. Şaka gibi...
(Duyduğuma göre fox'un ismi değişip MedMfFox olacakmış 😄😁😆😅🤣🤣)

• Güldürdün
Reactions: cookies
Bu dizi de ne çekti be yazık valla. 25 Film'in yerinde olsam bir daha FOX'a iş yapmam. :A Bu arada 20.00'ye EHHŞ tekrarı koymuşlar FOX nereye yatırım yapacağını iyi biliyor. :Z
25 film foxa dizi yapar.Kefaret 35 bölüm sürdü :A
------

Bunlar da iyice eskinin Kanal D'si olmaya başladı :A 15 tane dizi sipariş edeceklerine ellerindeki dizileri iyi tanıtsalardı şimdi ne Son Yaz, ne de bu dizi erken final yapardı.
Sıkıntı senaryoda maalesef

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24

1 saat özet 45 dakika reklam 2 saat yeni bölüm sürse bitiş saati: 03.45 :F :F

Son düzenleme:
  • Güldürdün
2 buçuk saatten az olmayacağı için reklamsız gitse bile 01.30'da biter. Reklamlı giderse 2 buçuğu falan bulur.

@slhttnmtl reyting tahmin puanını arttır bence. :A Tahmin edilmesi zor bir yapım. :A
Bir de bunla uğraşması var dimi, gerçi herkes 0 yazıp güzel de puan alabilir bir yandan da değerlendirmeye alalım. :A

• Güldürdün