'Uzak Şehrin Masalı'nda Sürpriz Değişiklik! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,141
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
E94pGPFWEAUUZS7

'Uzak Şehrin Masalı' saat değiştirdi!

Yapımcılığını 25 Film'in, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan'ın, senaristliği Can Sinan'ın üstlendiği, başrollerini Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören ile Timur Acar'ın paylaştığı ve final yapmaya hazırlanan dizinin yeni bölümü bu akşam 23.00'te ekrana gelecek.

Uzak Şehrin Masalı, yeni bölümüyle bu akşam 23.00'te FOX'ta!

Bu dizi de ne çekti be yazık valla. 25 Film'in yerinde olsam bir daha FOX'a iş yapmam. :A Bu arada 20.00'ye EHHŞ tekrarı koymuşlar FOX nereye yatırım yapacağını iyi biliyor. :Z

Bu kadarı da ayıp artık, 5 bölümde final yapacağı ve günü değiştiği yetmiyormuş gibi şimdide saatini değiştirmişler. EHHŞ zaten tuttu ne gereği vardı.

Fox a iş yapan yapımcı 263783848 kez düşünmesi lazım.

• Güldürdün
Reactions: cookies
Saçmalık resmen, 23.00 ne. :F Müstehakı bu da yine de bu emeğe üzücü, 25 akıllansın artık. :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
22.15 falan olsaydı bari dizinin süresi zaten uzun kaçta biter Allah bilir.

Bunlar da iyice eskinin Kanal D'si olmaya başladı :A 15 tane dizi sipariş edeceklerine ellerindeki dizileri iyi tanıtsalardı şimdi ne Son Yaz, ne de bu dizi erken final yapardı.

Geçen boşa dememiştim FOX, 2014'teki Kanal D oldu diye. Finali de sabaha karşı yayınlarlar artık. :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
Kusura bakmayın da bu kadarı da olmaz artık. Dizi Dünya Hali gibi oranlar almış gibi davranılıyor.

Yaptığı çok doğru.
Yani, kanalın yaptıklarının savunulacak bir tarafı asla yok. Geçen hafta final kararı alıp gününü değiştirdin ve 1.5 hafta boyunca perşembe 20.00 diye tanıtım yapıp yayına 8 saat kalan 23.00 demek çok saçma, akla mantığa sığmaz...

• Beğendim
Reactions: Gerekli24