Ben oda turu yapıyorum evdeAdam yatakta dolanıyormuş.. @slhttnmtl @EmreCan
Ben oda turu yapıyorum evdeAdam yatakta dolanıyormuş.. @slhttnmtl @EmreCan
Yatağı sırtlayıp mıBen oda turu yapıyorum evde
Yok bildiğin elimde telefon odayı turluyorumYatağı sırtlayıp mı
İnsancıklar, zaman-mekan tanımayanlarAbowwww 😱bunlar ne böyle
Maesef bende yolculukta uyuyamıyorumYaa ne güzel her yerde uyuyorlar. Ben yolculukta bile zar zor uyuyan (birkaç dk dalmak sadece) biriyim. Toplu ortamlarda uyuyamıyorum. Biri bana bakarken uyuyamam.😉😁
Sen normal adammısın be adam.. Sen ayakta bile uyursun @ZeynoBunlar tam ben.
Uykum olduğunda mekan, zaman fark etmeden her şekilde uyuyabilirim. Toplu taşımaya vs. bindiğim an ise direkt uyurum "başkaları" ile muhatap olmamak için.
Keyifli bir konu olmuş abi. @The_Erinch
Ekli dosyayı görüntüle 109880
@denizz19 Fandomlara laf yetiştirken
@Araf @Dosi @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi
Eskisi kadar laf yetiştirmiyorum artık Paso linçEkli dosyayı görüntüle 109880
@denizz19 Fandomlara laf yetiştirken
@Araf @Dosi @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi
Sen bir çalışma hayatına girde...Ben görecem seniFotoğraflardakilerin bazılarının uyku hastalığı olabilir, tekerleğin üstünde uyumak filan olacak iş değil yoksa
Ben kolay kolay sessiz ve karanlık olmadan uyuyamam hayatta ve o da ancak kendi yatağımdaysa, özellikle karanlık fulle yakın olmalı. Çocukken daha doğrusu 3 yaşın altındayken düğün salonlarında uyuyormuşum ama bu çoğu küçük çocukta görülen bir olaydır sonuçta…
Sen en son askılıkda görmüşler ceketin yerine kendini asıp,uyuya kalmışınKardeşim elinde kitap kalem uyuya kalıyor
Hiç biri bende genelde kendi yatagım olmalı Başka bi yerde de kalsam ilk gece uyuyamam düzgün@Forumdash Hangisi sensin itiraf et