Sen bensin Gece yolculuğunda bile uyuyamıyorumYolculuk yaparken hiç uyuyamıyorum. Uçak özellikle hiç uyumak nasip olmadı
Sen bensin Gece yolculuğunda bile uyuyamıyorumYolculuk yaparken hiç uyuyamıyorum. Uçak özellikle hiç uyumak nasip olmadı
Koltukda uyursun ama horr horrrSen bensin Gece yolculuğunda bile uyuyamıyorum
Güvenlik olayı senin ki... Millet horluyor yaa..İmreniyorum bazen.Üzerimde pasaport olunca galiba ondan dolayı uyuyamıyorum
Yok ya koltukta da uyuyamıyorum anca yatmam lazım benimKoltukda uyursun ama horr horrr
------
Güvenlik olayı senin ki... Millet horluyor yaa..İmreniyorum bazen.
Uyku bu nerede geldiği belli olmaz..Bzen iş yerinde şu Japonların uyku kapsüllerinden olsa diyorum.Yok ya koltukta da uyuyamıyorum anca yatmam lazım benim
Abi ben öyle değilim işte abi yatakta bile dolanıyorum ondan hiç düzen de kuramadım. Aslında bir nevi imreniyorum hemen uyuyanlaraUyku bu nerede geldiği belli olmaz..Bzen iş yerinde şu Japonların uyku kapsüllerinden olsa diyorum.
Seninkide zor iş be dostum...Uyumak isteyip uyuyamakta ciddi sıkıntı. Hele etrafında fosur fosur insanlar varkenAbi ben öyle değilim işte abi yatakta bile dolanıyorum ondan hiç düzen de kuramadım. Aslında bir nevi imreniyorum hemen uyuyanlara
Zaten sen Günaydın demeye proglı bir adamsınYok ben hiç uyumam hep uyanığım
Ben hiç uyumam hep uyanık kalırım ben hiç nefes almamSeninkide zor iş be dostum...Uyumak isteyip uyuyamakta ciddi sıkıntı. Hele etrafında fosur fosur insanlar varken
Zaten sen Günaydın demeye proglı bir adamsın
ne güzel meziyetlerin var senin Emrecim ya...Sıfır masraf,bol katkıBen hiç uyumam hep uyanık kalırım ben hiç nefes almam
Ben hiçç yemek yemem hiç oturmam malesef Uyku da yok ohh misne güzel meziyetlerin var senin Emrecim ya...Sıfır masraf,bol katkı
Bende yaşadım bunu 2.kere düşürmüşlüğüm vardır elimdenElinde telefonla uyursun ve sonra telefon birden elinden düşer ve yine uyanırsın. Bunu yaşıyorum.
Öyle çok garip anılarım yok da eskiden geç yatmaya alışık değilken özellikle cuma günleri koltukta az içim geçmedi, hatta birinde fazla ileriden yatmışım koltuğun kolundan bacağımın bir kısmı sarkmış.
İlk kısım çok oluyor...Takkkkkk diye telefon düştüğünde irkilerek uyanmak..Sonra birşey yokmuş gibi devam etmekElinde telefonla uyursun ve sonra telefon birden elinden düşer ve yine uyanırsın. Bunu yaşıyorum.
Öyle çok garip anılarım yok da eskiden geç yatmaya alışık değilken özellikle cuma günleri koltukta az içim geçmedi, hatta birinde fazla ileriden yatmışım koltuğun kolundan bacağımın bir kısmı sarkmış.
Yalnız bazen tam dişime geliyor işte orası öf yaniİlk kısım çok oluyor...Takkkkkk diye telefon düştüğünde irkilerek uyanmak..Sonra birşey yokmuş gibi devam etmek
Benim unuttuğum şey var derste uyumak telefon düştüğünde gerçekten kötü bir şekilde uyanıyorsunİlk kısım çok oluyor...Takkkkkk diye telefon düştüğünde irkilerek uyanmak..Sonra birşey yokmuş gibi devam etmek
Sen her koşulda uyursunBenim unuttuğum şey var derste uyumak telefon düştüğünde gerçekten kötü bir şekilde uyanıyorsun
Yok bende uyku diye bişi kalmadıSen her koşulda uyursun
Şurda millete günaydın demene ne kaldıYok bende uyku diye bişi kalmadı
Uyucam birazdan yarın gezmeye gidicemŞurda millete günaydın demene ne kaldı
Adam yatakta dolanıyormuş.. @slhttnmtl @EmreCanAbi ben öyle değilim işte abi yatakta bile dolanıyorum ondan hiç düzen de kuramadım. Aslında bir nevi imreniyorum hemen uyuyanlara