Keith Long
Favori Üye
Ben dün bodrumspor forması aldım @ArafBunlar Frey için artık sıradan şeyler.
Ben dün bodrumspor forması aldım @ArafBunlar Frey için artık sıradan şeyler.
Valla şaka gibi. Şimdi geri alsak 10 maçta 1 gol 0 asist ile oynar. Ne var bu takımda anlamıyorum ki.Ekli dosyayı görüntüle 109558
Ekli dosyayı görüntüle 109559
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Birincisi Belçika'nin nüfusu 11 milyon, Royal Antwerp'in taraftarının da fazla olduğunu düşünmüyorum. Nüfus az olunca basının baskısı az olur, taraftar az olunca baskı az olur. Kısacası baskının olmadığı bir ortamda Frey parlıyor. Ayrıca bizim ülkedeki gibi takımlar yatıp durmuyor, oyun durmuyor ve takımlar kapanmıyor, daha açık bir lig. Bizde bu yüzden öyle kolay kolay bir oyuncu rahat rahat oynayamaz, hele de Fenerbahçe'de bu oyuncu santraforsa.Valla şaka gibi. Şimdi geri alsak 10 maçta 1 gol 0 asist ile oynar. Ne var bu takımda anlamıyorum ki.
Neden Serdar Aziz yer almamış sakatlığından ötürü mü?Hatayspor kafilesinde Serdar Aziz ve Miha Zajc yer almamış. Muhtemelen stoper olarak Gustavo'yu ya da Novak'ı görebiliriz.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Muhtemelen hafif bir sakatlığı vardır belki, hoca riske atmak istememiştir. Sonuç olarak bir de Avrupa kupası maçı oynayacak.Neden Serdar Aziz yer almamış sakatlığından ötürü mü?
Vitor, Serdar Aziz'i hiç sevmiyor bence.Hatayspor kafilesinde Serdar Aziz ve Miha Zajc yer almamış. Muhtemelen stoper olarak Gustavo'yu ya da Novak'ı görebiliriz.
Serdar Aziz'i sevmese kadro dışı bırakıp gönderirdi takımdan. Caner Erkin örneği var, aynı zamanda bir maçta bile forma giymemiş olan Caulker örneği var. Geçen maçta hatırlarsan hafif bir sakatlık geçirmişti, sebep odur muhtemelen.Vitor, Serdar Aziz'i hiç sevmiyor bence.
Aşırı zor maç olacak. Kazansak Beşiktaş'ı geçeceğimiz için kazanamama ihtimalimiz %99.6
Stoper tarafımız iyice zayıfladı ya Serdar yerine Gustavo oynar da giden geri gelmiyor, Beşiktaş'ın durumuna düşmemiz an meselesi.Hatayspor kafilesinde Serdar Aziz ve Miha Zajc yer almamış. Muhtemelen stoper olarak Gustavo'yu ya da Novak'ı görebiliriz.
Beşiktaş'ın durumuna düşemezsin kimseyi de düşürmesin mevki geçtim oynayacak adam yok cidden bizde daha dünkü maç sonrası Atiba Kenan Pjanic de gitti. Salih ve Oğuzhan'da şüpheli. Eski sakatlardan Batshuayi Alex Necip Topal Welington Montero Vida Larin N'koudou var daha. Ajak maçına kadar bari birkaçı dönmeli yoksa 11 çıkmayacak nerdeyse Güven de yazılı değil ŞLdeStoper tarafımız iyice zayıfladı ya Serdar yerine Gustavo oynar da giden geri gelmiyor, Beşiktaş'ın durumuna düşmemiz an meselesi.
Hatay kolay değil ben de Fenerbahçe'den galibiyet beklemiyorum. Bu hafta da Galatasaray kârlı çıkar benceVitor, Serdar Aziz'i hiç sevmiyor bence.
Aşırı zor maç olacak. Kazansak Beşiktaş'ı geçeceğimiz için kazanamama ihtimalimiz %99.6
Galatasaray’da alamaz @Gerekli24Beşiktaş'ın durumuna düşemezsin kimseyi de düşürmesin mevki geçtim oynayacak adam yok cidden bizde daha dünkü maç sonrası Atiba Kenan Pjanic de gitti. Salih ve Oğuzhan'da şüpheli. Eski sakatlardan Batshuayi Alex Necip Topal Welington Montero Vida Larin N'koudou var daha. Ajak maçına kadar bari birkaçı dönmeli yoksa 11 çıkmayacak nerdeyse Güven de yazılı değil ŞLde
------
Hatay kolay değil ben de Fenerbahçe'den galibiyet beklemiyorum. Bu hafta da Galatasaray kârlı çıkar bence
Adamların aklı Marsilyadadır @Gerekli24Galatasaray bu hafta da yenemezse diyecek sözüm yok. Kimi yenecek?
Bence hoca Novak'ı oynatır belki stoper olarak. Serdar çıktığında oyuna Novak girmişti. Gustavo'dan stoper olarak, kendi mevkisinden aldığımız verim kadar verim alamıyoruz.Stoper tarafımız iyice zayıfladı ya Serdar yerine Gustavo oynar da giden geri gelmiyor, Beşiktaş'ın durumuna düşmemiz an meselesi.
Galatasaray 3 haftadır maç kazanamıyor şu anda lig maçını önemsememezlik yapamaz.Galatasaray’ı tanıyorum Fatih terim Marsilya’yı önemsiyordur
@Gerekli24