- Reaksiyon puanı
- 114,244
- Puanı
- 1,060
Her maç sonrası hayranlık dozum artmakta. Çok iyi gidiyor
bu başakşehiri yenen mi var emre ve ersun yanal yendi @xdragxx ali koçun taraftar etkisinde kalıp kovduğu teknik direktör @xdragxxAli 3 senede az ders aldıysan ne yap ne et yedekte 1 tane kurt kimsenin gık çıkarmayacağı bir hoca bul.
Vitor o kadar leş bir hoca ki sene sonu hem seni hem kendini bitirir 1-0 geride ve 3 stoperden vazgeçemeyecek kadar korkak. Millet aşırı övüyor ama Fenerbahçe'nin harika hücum organizasyonları falan da yok yemesem bir şekilde atarım kafasında vasat bir hoca Vitor.
Bugün bir facia yaşanır mı sence, ne diyorsun?15-16'da Nisan ayında eline 2 kez şampiyonluk ihtimali geçmişti 2'sinde de elinin tersiyle itti.
Adamlar şampiyonluk gitti diye ağlıyordu bizim Vitor üzülmeyin dercesine puan kaybediyordu Yine aynısı olmaz umarım bari bugün yen.
Tarih 3 Nisan 2016. Vitor evinde Osmanlı'yı yense FB 63 BJK 63 olacak ve ikili averaj bizde. Maç sonu Fenerbahçe 0-0 Osmanlı. Puan durumu 63-61
Tarih 9 Nisan 2016. Vitor Konya'ya 2-1 yeniliyor ve puan farkı 5'e çıkıyor...
Erteleme maçında tarihin en kötü Gs'lerinden birini yenemeyip kupada da kupa kaybetmesi. Ben bu adamın yaşattığı rezillikleri dün gibi hatırlıyorum hiç umudum yok bu adamdan. Tek umudum rakiplerin saçmalaması olacak. 14-15 GS şampiyonluğu gibi tatsız bir şampiyonluk yaşarsak iyidir.
Vitor varken olmaz olmaz deme hiç diyenlerdenimBugün bir facia yaşanır mı sence, ne diyorsun?
Bodrumspor forması al @xdragxxVitor varken olmaz olmaz deme hiç diyenlerdenim
Bu adam hiçbir zaman kritik eşiklerden başarılı çıkamadı bizde. Bugün kazansa çok büyük avantaj elde edeceğiz o yüzden puan kaybı olası
Çok pahalı 250 lira @xdragxxSen bana hediye et reiiiis.
250 liraya Fener forması alırım reis...Çok pahalı 250 lira @xdragxx
Tema vakfına gidiyor @xdragxx250 liraya Fener forması alırım reis...
6. haftada kritik eşik ve büyük avantaj mı? Umarım Vitor Bey'de ve futbolcularda da bu baskı vardır.Vitor varken olmaz olmaz deme hiç diyenlerdenim
Bu adam hiçbir zaman kritik eşiklerden başarılı çıkamadı bizde. Bugün kazansa çok büyük avantaj elde edeceğiz o yüzden puan kaybı olası
3 hafta üst üste puan kaybetmek psikolojik olarak takımı mahveder Hoca zaten soru işareti olarak geldi 2-3 maç kazanınca o soru işareti gitti o soru işaretleri bu sefer yüksek sesle başlar.6. haftada kritik eşik ve büyük avantaj mı? Umarım Vitor Bey'de ve futbolcularda da bu baskı vardır.
Bu TFF nin ve senin suçun olur karşımızdakiler Bayern Münih kesiliyor Sivas hotelimizde ağırlamaktan memnun olduk Kadıköy Ülker Şükrü Saraçoğlu hoteli @xdragxx3 hafta üst üste puan kaybetmek psikolojik olarak takımı mahveder Hoca zaten soru işareti olarak geldi 2-3 maç kazanınca o soru işareti gitti o soru işaretleri bu sefer yüksek sesle başlar.
3-3 bitince son dakikada sevinmiştim hatırladım bu maçı son golde asisti güzeldi Rodelega o zamandan belaydı bize15-16'da Nisan ayında eline 2 kez şampiyonluk ihtimali geçmişti 2'sinde de elinin tersiyle itti.
Adamlar şampiyonluk gitti diye ağlıyordu bizim Vitor üzülmeyin dercesine puan kaybediyordu Yine aynısı olmaz umarım bari bugün yen.
Tarih 3 Nisan 2016. Vitor evinde Osmanlı'yı yense FB 63 BJK 63 olacak ve ikili averaj bizde. Maç sonu Fenerbahçe 0-0 Osmanlı. Puan durumu 63-61
Tarih 9 Nisan 2016. Vitor Konya'ya 2-1 yeniliyor ve puan farkı 5'e çıkıyor...
Erteleme maçında tarihin en kötü Gs'lerinden birini yenemeyip kupada da kupa kaybetmesi. Ben bu adamın yaşattığı rezillikleri dün gibi hatırlıyorum hiç umudum yok bu adamdan. Tek umudum rakiplerin saçmalaması olacak. 14-15 GS şampiyonluğu gibi tatsız bir şampiyonluk yaşarsak iyidir.
Uçakla önce Antalya'ya uğrar, emaneti alır öyle Kadıköy e gelirsin.3 hafta üst üste puan kaybetmek psikolojik olarak takımı mahveder Hoca zaten soru işareti olarak geldi 2-3 maç kazanınca o soru işareti gitti o soru işaretleri bu sefer yüksek sesle başlar.