Spor Vitor Pereira

Her maç sonrası hayranlık dozum artmakta. Çok iyi gidiyor:bhr:

E9_U3MFXMAgG-JI.jpeg

Güncel olarak Süper Lig'in en formda hocasıdır ve bu gidişle seneler seneler sonra yabancı bir teknik direktörün şampiyonluğunu görmemize yol açacaktır. En son 2006-07 sezonunda Zico'nun FB'yi şampiyon yapmasından sonra hiçbir yabancı teknik direktör şampiyonluk kupasını kaldıramamıştı. O sene bu sene olabilir...

Formda olması takıma sistem aşılamasından dolayıdır. Sistemi tam oturmamış olmasına rağmen durum buysa, oturtuğunda takım bulldozer gibi ilerleyebilir.

İstediği takviyeler eğer yapılırsa acayip bir takım ortaya çıkarabilir. Beklentileri kendi yükseltti yine kendisi gerçekleştirecek, umarım.

• Beğendim
Reactions: bazinga and Dosi
Nazar değmesin diye hakkında yorum yapmaya çekindiğim teknik adamımız.

Müthiş bir başlangıç yaptı ancak yönetimin tamamen arkasında durmaya devam etmesi ve hocanın istediği transferleri yapması gerekiyor. Bu başlangıca güvenilirse bu kadro bizi yarı yolda bırakabilir maalesef.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg and Dosi
Ali 3 senede az ders aldıysan ne yap ne et yedekte 1 tane kurt kimsenin gık çıkarmayacağı bir hoca bul.
Vitor o kadar leş bir hoca ki sene sonu hem seni hem kendini bitirir :A 1-0 geride ve 3 stoperden vazgeçemeyecek kadar korkak. Millet aşırı övüyor ama Fenerbahçe'nin harika hücum organizasyonları falan da yok yemesem bir şekilde atarım kafasında vasat bir hoca Vitor.

Ali 3 senede az ders aldıysan ne yap ne et yedekte 1 tane kurt kimsenin gık çıkarmayacağı bir hoca bul.
Vitor o kadar leş bir hoca ki sene sonu hem seni hem kendini bitirir :A 1-0 geride ve 3 stoperden vazgeçemeyecek kadar korkak. Millet aşırı övüyor ama Fenerbahçe'nin harika hücum organizasyonları falan da yok yemesem bir şekilde atarım kafasında vasat bir hoca Vitor.
bu başakşehiri yenen mi var emre ve ersun yanal yendi @xdragxx ali koçun taraftar etkisinde kalıp kovduğu teknik direktör @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
15-16'da Nisan ayında eline 2 kez şampiyonluk ihtimali geçmişti 2'sinde de elinin tersiyle itti.

agla.jpg

Adamlar şampiyonluk gitti diye ağlıyordu bizim Vitor üzülmeyin dercesine puan kaybediyordu :A Yine aynısı olmaz umarım bari bugün yen.

Tarih 3 Nisan 2016. Vitor evinde Osmanlı'yı yense FB 63 BJK 63 olacak ve ikili averaj bizde. Maç sonu Fenerbahçe 0-0 Osmanlı. Puan durumu 63-61

Tarih 9 Nisan 2016. Vitor Konya'ya 2-1 yeniliyor ve puan farkı 5'e çıkıyor...

Erteleme maçında tarihin en kötü Gs'lerinden birini yenemeyip kupada da kupa kaybetmesi. Ben bu adamın yaşattığı rezillikleri dün gibi hatırlıyorum hiç umudum yok bu adamdan. Tek umudum rakiplerin saçmalaması olacak. 14-15 GS şampiyonluğu gibi tatsız bir şampiyonluk yaşarsak iyidir.

15-16'da Nisan ayında eline 2 kez şampiyonluk ihtimali geçmişti 2'sinde de elinin tersiyle itti.

agla.jpg

Adamlar şampiyonluk gitti diye ağlıyordu bizim Vitor üzülmeyin dercesine puan kaybediyordu :A Yine aynısı olmaz umarım bari bugün yen.

Tarih 3 Nisan 2016. Vitor evinde Osmanlı'yı yense FB 63 BJK 63 olacak ve ikili averaj bizde. Maç sonu Fenerbahçe 0-0 Osmanlı. Puan durumu 63-61

Erteleme maçında tarihin en kötü Gs'lerinden birini yenemeyip kupada da kupa kaybetmesi. Ben bu adamın yaşattığı rezillikleri dün gibi hatırlıyorum hiç umudum yok bu adamdan. Tek umudum rakiplerin saçmalaması olacak. 14-15 GS şampiyonluğu gibi tatsız bir şampiyonluk yaşarsak iyidir.
Bugün bir facia yaşanır mı sence, ne diyorsun? :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Bugün bir facia yaşanır mı sence, ne diyorsun? :A
Vitor varken olmaz olmaz deme hiç diyenlerdenim :A
Bu adam hiçbir zaman kritik eşiklerden başarılı çıkamadı bizde. Bugün kazansa çok büyük avantaj elde edeceğiz o yüzden puan kaybı olası :A

Vitor varken olmaz olmaz deme hiç diyenlerdenim :A
Bu adam hiçbir zaman kritik eşiklerden başarılı çıkamadı bizde. Bugün kazansa çok büyük avantaj elde edeceğiz o yüzden puan kaybı olası :A
6. haftada kritik eşik ve büyük avantaj mı? :A Umarım Vitor Bey'de ve futbolcularda da bu baskı vardır. :A

6. haftada kritik eşik ve büyük avantaj mı? :A Umarım Vitor Bey'de ve futbolcularda da bu baskı vardır. :A
3 hafta üst üste puan kaybetmek psikolojik olarak takımı mahveder :A Hoca zaten soru işareti olarak geldi 2-3 maç kazanınca o soru işareti gitti o soru işaretleri bu sefer yüksek sesle başlar.

3 hafta üst üste puan kaybetmek psikolojik olarak takımı mahveder :A Hoca zaten soru işareti olarak geldi 2-3 maç kazanınca o soru işareti gitti o soru işaretleri bu sefer yüksek sesle başlar.
Bu TFF nin ve senin suçun olur karşımızdakiler Bayern Münih kesiliyor Sivas hotelimizde ağırlamaktan memnun olduk Kadıköy Ülker Şükrü Saraçoğlu hoteli @xdragxx

• Üzücü

agla.jpg

3-3 bitince son dakikada sevinmiştim hatırladım bu maçı son golde asisti güzeldi :A Rodelega o zamandan belaydı bize :A

• Güldürdün
Uçakla önce Antalya'ya uğrar, emaneti alır öyle Kadıköy e gelirsin. :A