2021 Reyting Tahminleri Yarışması - 1. Sezon

Dün konudaki muhabbetlerin bir kısmını görmüştüm ama bu kadar çabuk başlamasını beklemiyordum hayırlı olsun. :Z Hazır doğrudan çeyrek finale çıkma avantajım varken tabii ki katılacağım yazabilirsin. :Z @slhttnmtl

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Dün konudaki muhabbetlerin bir kısmını görmüştüm ama bu kadar çabuk başlamasını beklemiyordum hayırlı olsun. :Z Hazır doğrudan çeyrek finale çıkma avantajım varken tabii ki katılacağım yazabilirsin. :Z @slhttnmtl
Bol şans. :Z

Geçen sene de bu zamanlarda başlamış, yine sezon başında olması iyi oldu. @hayret bi şey geldikten sonra yine 2. sezonu da olur diye düşünüyorum. :Z
------

Bu arada avantajını da kullanıyorsun dimi?

• Beğendim
Reactions: Aserat
Ya aslında evet rekabet ortamı da güzel oluyor ama elime böyle fırsat kolay geçmez o yüzden faydalanayım. :A Yine de arada eğlencesine tahmin yapıp sana atabilirim. :A
Kolay da kazanılmıyor çeyrek final, bugün cesaretlenenleri görünce ben de baştan başlama kararı aldım. :A

Her zaman bekliyoruz o zaman tahminleri. :Z

@slhttnmtl ilk sunuculuk deneyimin hayırlı olsun ve kolay gelsin. :A

Geçen sezona katılmamıştım ama bir önceki sezonda 2.olmuştum. Aslında katılmayı düşünmüyordum ama forumda bir şampiyonluk tatmanın vakti geldi. :A Yazabilirsin beni de yarışmacılar arasına. :A

• Harika
@slhttnmtl ilk sunuculuk deneyimin hayırlı olsun ve kolay gelsin. :A

Geçen sezona katılmamıştım ama bir önceki sezonda 2.olmuştum. Aslında katılmayı düşünmüyordum ama forumda bir şampiyonluk tatmanın vakti geldi. :A Yazabilirsin beni de yarışmacılar arasına. :A
Bundan önce de minik bir şeyler yapmıştım ama forumun olmazsa olmaz etkinliklerinde ilk oldu. :A Çok teşekkürler. :bhr:

Şimdiden meydan kızıştı sayın seyirciler. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Bundan önce de minik bir şeyler yapmıştım ama forumun olmazsa olmaz etkinliklerinde ilk oldu. :A Çok teşekkürler. :bhr:

Şimdiden meydan kızıştı sayın seyirciler. :A
Aa doğru senin yarışman vardı, hiç uğramadığımdan unutmuşum pardon. :A Bitmediyse bir ara ona da uğrayım. :A

Genel olarak ekranlardan biraz uzağım artık ama yine de iddialıyım bu yarışma için. :A

• Güldürdün
Aa doğru senin yarışman vardı, hiç uğramadığımdan unutmuşum pardon. :A Bitmediyse bir ara ona da uğrayım. :A

Genel olarak ekranlardan biraz uzağım artık ama yine de iddialıyım bu yarışma için. :A
4 yarışmacı kaldı ama yarışma da kaldı, önümüzdeki günlere artık o. :A

Bence bu iş tamamen sezgiye bağlı, her ne kadar en baştan reyting tablosunu ezberlesen de bazı haftalar kurtarmıyor. :A

• Güldürdün
4 yarışmacı kaldı ama yarışma da kaldı, önümüzdeki günlere artık o. :A

Bence bu iş tamamen sezgiye bağlı, her ne kadar en baştan reyting tablosunu ezberlesen de bazı haftalar kurtarmıyor. :A
Sezgiden ziyade analiz yeteneği ve şansa bakıyor. :A

Güzel ve zevkli bir sezon olur umarım, yalnız şu an yarışmacı sayısı az gibi. Yarışmacı bulman lazım. :A

• Güldürdün
Sezgiden ziyade analiz yeteneği ve şansa bakıyor. :A

Güzel ve zevkli bir sezon olur umarım, yalnız şu an yarışmacı sayısı az gibi. Yarışmacı bulman lazım. :A
Şans kısmını biraz da benim dediğim yola çıkardım. :A

Onu ben de düşündüm, genel bir etiket daha yaparım bugün yarın artık. :A

• Güldürdün
Takip edip elimden geldiğince destek olmaya çalışacağım. Beni de yaz bu arada. Katılasım geldi yine de. :A
Böyle güzel insanlar biriktirmek güzel. :bhr: Haftada bir, toplu tahmin yapman yeter. :A Ya da hiç olmadı fake falan bir hesabın varsa başka bir yerden de atabilirsin, gerçi forumdan çok farkı olmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Böyle güzel insanlar biriktirmek güzel. :bhr: Haftada bir, toplu tahmin yapman yeter. :A Ya da hiç olmadı fake falan bir hesabın varsa başka bir yerden de atabilirsin, gerçi forumdan çok farkı olmaz. :A
Kendi hesabım var. Gidersem de haber veririm ama mutlaka iletirim hepsini gözün arkada kalmasın. :A Fake hesap ne mana? :A

• Güldürdün
Kendi hesabım var. Gidersem de haber veririm ama mutlaka iletirim hepsini gözün arkada kalmasın. :A Fake hesap ne mana? :A
İşte yarışmacı dediğin böyle olur. :A Ne biliyim genelde burada olanları takip etmesem bile buluyorum ama seninle hiç karşılaşmadım, birkaç kişi hariç saklanıyorsun zannettim. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and 12.Adam