Öykü Karayel ve Sarp Apak'a şaşırdım.
ne işiniz var böyle bi dizi de
. Akın anca total dizilerinde oynar zaten şaşırtmadı 
Aserat kızcak ama Sarp baktı artık Gülsenin dizileri izlenmiyor bir de total deniyim dedi heraldeÖykü Karayel ve Sarp Apak'a şaşırdım.ne işiniz var böyle bi dizi de
![]()
Ben de kızarımAserat kızcak ama Sarp baktı artık Gülsenin dizileri izlenmiyor bir de total deniyim dedi heralde![]()
Odun kırsın istiyosun o zaman![]()
Gülse de 51 yaşındaBen de kızarımAB'de güzel gidiyoruz
. Sarp Apak artık yaşlandı çapkın genç çocuk rölünde oynamasın artık Gülse kadroyu değiştiricek galiba
![]()
Yaşına göre harika ve genç olmasıGülse de 51 yaşında![]()
Öykü Karayel ve Sarp Apak'a şaşırdım.ne işiniz var böyle bi dizi de
![]()
Burada okuduğum yorumlar bazen gerçekten çok şaşırtıcı olabiliyor.
Türk oyuncular artık televizyon işlerinde para kazanmak için yer alıyor, dijital ve sinemada yayınlanan işlerde ise sanatsal yönlerini tatmin etmek için daha çok. Zaten hep dediğim gibi haftalık 2 saatten 30-40 hafta aralığında düzenli olarak yayınlanan içeriklerin kaliteli olma şansı yok denecek kadar az. O yüzden “ooo şu dizi dururken neden bu çöp dizide yer alıyor” yorumları fazlasıyla yersiz geliyor bana. Hangi yapımcı daha çok para veriyor, hangi yapımcı daha rahat koşullar sağlıyor ise o işlerde yer alıyorlar işte. Tek tük istisnaları elbette vardır ancak genel resim ortada…
Total dizilerinde alırTabii cnm öyle her dizide rol alır akıncım![]()
Burada okuduğum yorumlar bazen gerçekten çok şaşırtıcı olabiliyor.
Türk oyuncular artık televizyon işlerinde para kazanmak için yer alıyor, dijital ve sinemada yayınlanan işlerde ise sanatsal yönlerini tatmin etmek için daha çok. Zaten hep dediğim gibi haftalık 2 saatten 30-40 hafta aralığında düzenli olarak yayınlanan içeriklerin kaliteli olma şansı yok denecek kadar az. O yüzden “ooo şu dizi dururken neden bu çöp dizide yer alıyor” yorumları fazlasıyla yersiz geliyor bana. Hangi yapımcı daha çok para veriyor, hangi yapımcı daha rahat koşullar sağlıyor ise o işlerde yer alıyorlar işte. Tek tük istisnaları elbette vardır ancak genel resim ortada…
Görseli görünce hani kağıt oyunlarında olur ya ele üç benzemez gelmiş dedim.İsmi, senaristi ve konusu zaten ben Total işi olacağım diyor ve Akın son dizisinde olduğu gibi bu tarz Total işini seçmesi şaşırtmadı ama Öykü Karayel ve Sarp Apak'a şaşırdım.Gerçi ne oyuncuları ne dizilerde görüyoruz.
Yine de Öykü Karayel proje konusunda seçici davrandığı için şaşırdım.
Keşke görmesek kendisiniKonuda tek sevindiğim Akının dizi haberi maalesef Öykü ile uyumları yok ya
Keşke görmesek kendisinidoğru Öykü gibi ikonla uymazlar
![]()
Önüme çıkıyor maalesefİzlemezsin canım o zaman görmezsin![]()
Önüme çıkıyor maalesef![]()
Buradan çıkan tek sonuç senin mübarek yaşta olduğun yani 31Yine ağzı olan konuşmuş. Hayır herkes öyle ahkam cümleler kuruyor ki sanki dizi dünyası sizlerden soruluyor. Televizyon eleştirmenleri bile bu kadar lüzumsuz yorumlar yapmıyor. Daha diziyi görmemiş izlememişler hemen kesin hüküm koydu 16-17lik çocuklar![]()
Etiketledim ama görmemişsin lütfen şu rezilliğe de yorum yap çok eğlenceli olur.Oha bu nasıl bir kast kimsenin birbiriyle alakası yok. 😱 Bir Başkadır'dan sonra Öykü Karayel bu tercihle nereye varmak istemektedir, Sarp Apak'ın dram dizisinde ne işi var, Akın ne mana derken aklımda deli sorular. 😱
Ha ama şu açıdan sevindim Kırmızı Oda'yı kabul etmez, kaliteli işlerde olur dediğin Öykü'nün Kardeşlerim'in yapımcısının yeni Total dizisini kabul etmesi şoku sana yeter.@kerem
Öykü Karayel ve Sarp Apak kabul etmişse projede bir ışık görmüşlerdir demek ki. Zaten en kötü Trajedi Odasında olduğu gibi multitrajedi yaparak halkın duygularını sömürüp duyar kasarlar. Daha kötüsü yok çünkü.Oha bu nasıl bir kast kimsenin birbiriyle alakası yok. 😱 Bir Başkadır'dan sonra Öykü Karayel bu tercihle nereye varmak istemektedir, Sarp Apak'ın dram dizisinde ne işi var, Akın ne mana derken aklımda deli sorular. 😱
Ha ama şu açıdan sevindim Kırmızı Oda'yı kabul etmez, kaliteli işlerde olur dediğin Öykü'nün Kardeşlerim'in yapımcısının yeni Total dizisini kabul etmesi şoku sana yeter.@kerem