Zey TV FF VMYM 2021 Finali - Zey TV 🍒 ⏱ 10 Fidan Bağışı Yapıldı 🌱

Bu Sezon Var Mısın Yok Musun Yarışmasına Puanınız Nedir?

• 5 ( çok iyi )

• 4 (güzel )

• 3 (fena değil)

• 2 (eh işte)

• 1 ( kötü)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Türkiye'de 3 ayda kaldım bile kaç senede kalmış biriyim. Tatil olarak çok nadiren 2-3 gün termal otele gidebilşyorsak o. Olayları siz farklı çarptırıyorsunuz.
Ben hiç iPhone almadım ve anroid telefonum 5 sene götürdü beni. Yani iPhoneye vereceğim paraya bir kaç anroid telefon ile çok daha uzun süreli kullanmam mümkün.
Maaşım evet ordaki bir öğretmenin kaç katı ama sanki evimiz 1000 TL, yeme içme, vergi, fatura abonelikler vs ora ile aynı fiyatmış gibi hesap etmeniz asıl bana saçma geliyor. Ben İsveç ve TR şartı birdir deniyorum.

Ayrıca isveçe evsiz olup sokakta kalan kişilerde var. Herkes zengin, herkes lüks yaşamıyor. Çok şükür benim durumum iyi. Ben lise yıllarımdan beri full çalıştım. Bırakın da bunun kaymağını yemiş olayım.
Ev kiranız 1000 TL mi 😱 Bizim burada artık 2000 liradan ucuza zor bulunuyor, asgari ücretin 3'te 2'si kiraya gidiyor. Kışın elektriği, doğalgazıydı derken hepsi bitiyor, yemeğe bile kalmıyor para, ki 4 litrelik plastik şişede çiçek yağı bile 70 lira olmuş, iki poşete 300'lük oluyoruz marketlerde :A

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: Dosi and xdragxx
Yahu Dosi bal gibi de iyi şartlarda yaşıyorsunuz. Biz burda her alanda ama her alanda en zor şekilde yaşam mücadelesi veriyoruz. O kadar üni okuyoruz adam saçma sapan işleri layık görüyor. Türkiye'de insyna kaynaklarının çoğunu niteliksiz torpille işe girmiş kişiler oluşturuyor. O adam sana amelelik gibi işleri gösteriyor. Karşılığında asgari ücretin bir tık üstünü veriyor bununla 1 ay idare et diyor? Es keza telefonun, bilgisayarın bozulsa yandın..

Madem şartlarımız çok iyi biz ağlıyoruz gel burda yaşa :A
Gel koçum ben sana iş bulayım. :pala:

Günde 8 saat garsonluk
8.000 TL maaş
Sigorta
3 öğün yemek
1. yıldan sonra maaş 10.000 tl

Eleman bulamıyoruz vallahi. Gel yarın başla. :pala:

Uzaktan konuşması çok hoş ne diyeyim ki bu kadar insan orda yaşamak için hayal kuruyor hala orayla burayı kıyaslamak....
Biz de salağız ülkemize durduk yere çamur atıyoruz.

@Cervantes 1 numaralı kutundan hediye olarak PlayStation 5 çıkıyor, ekrana ekmeği banarak da olsa en azından bir şekilde elde etmiş oldun role-play dahi olsa hayırlı uğurlu olsun :Z

10807348723762.jpg

@Dosi bu kez senden önce açıkladım, maç başlıyor :A

• Sinir Bozucu
  • Harika
Reactions: Dosi and Cervantes
İlerde yerleşmeyi planlıyorum zaten. Orda beni bağlayan birşeyler birileri olsa gözüm kapalı yerleşirim. Kira derdi olmadan yaşama imkanım var tr de
Herkes senin kadar şanslı değil işte. Yahu yapma etme Türkiye ile İsveç'in fiyatlarını kıyaslatma şimdi bize burda.

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai
Bilerek 1 numaralı kutuyu ben seçmeyim diye etkinliği ben yokken başlatmışsınız . 😡 Neyse ki planınız elinizde patlamış ve 1 numaralı kutu beni bekliyor en iyi ödülü almam için . :A @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx

Hadi şimdi en iyi para miktarını ve en iyi ödülü kazandığımı açıklama zamanı . :Z
Neyseki kimse almadı artı dün gündüz başlayacaktı senin için gece başlattım :Z
Senin para 10bin :Z @Tolstoyevski hediyeyi yaz

Türkiye'de 3 ayda kaldım bile kaç senede kalmış biriyim. Tatil olarak çok nadiren 2-3 gün termal otele gidebilşyorsak o. Olayları siz farklı çarptırıyorsunuz.
Ben hiç iPhone almadım ve anroid telefonum 5 sene götürdü beni. Yani iPhoneye vereceğim paraya bir kaç anroid telefon ile çok daha uzun süreli kullanmam mümkün.
Maaşım evet ordaki bir öğretmenin kaç katı ama sanki evimiz 1000 TL, yeme içme, vergi, fatura abonelikler vs ora ile aynı fiyatmış gibi hesap etmeniz asıl bana saçma geliyor. Ben İsveç ve TR şartı birdir deniyorum.

Ayrıca isveçe evsiz olup sokakta kalan kişilerde var. Herkes zengin, herkes lüks yaşamıyor. Çok şükür benim durumum iyi. Ben lise yıllarımdan beri full çalıştım. Bırakın da bunun kaymağını yemiş olayım.
Termal otel mi o ne arkadaşlar :A @Gerekli24 @xdragxx @DarkLegenD Biz tatile bile gidemiyoruz adam akıllı.

Yahu Dosi dandik android telefonlara bile dünyanın parasını çekiyorlar burda sen hala neyi anlatıyorsun bize. Aldığın telefona iki güncelleme geldi mi kafayı yiyor mecbur tekrar değiştirmek zorunda kalıyorsun.

Burda lise yıllarında da çalışsan ilkokul çağında da çalışsan adam akıllı bir şey yapamıyorsun o paraya. Bunu anlatıyoruz. Vergileri falan katmıyorum bile.

Ev kiranız 1000 TL mi 😱 Bizim burada artık 2000 liradan ucuza zor bulunuyor, asgari ücretin 3'te 2'si kiraya gidiyor. Kışın elektriği, doğalgazıydı derken hepsi bitiyor, yemeğe bile kalmıyor para, ki 4 litrelik plastik şişede çiçek yağı bile 70 lira olmuş, iki poşete 300'lük oluyoruz marketlerde :A
7000 ev kiram 😊

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bizim evin kirası 500 bu arada o konuda biraz iyiyiz :A
İyi kavramı neye göre kime göre iyi :A O zaman ülkede bu kadar ağır bir uçurum yoktu. Şimdi tamamen beter haldeyiz.
Evet her geçen gün beterin beteri oluyor ama 2015 2016dan beri bence hiç iyi değiliz.

@Cervantes 1 numaralı kutundan hediye olarak PlayStation 5 çıkıyor, ekrana ekmeği banarak da olsa en azından bir şekilde elde etmiş oldun role-play dahi olsa hayırlı uğurlu olsun :Z

10807348723762.jpg

@Dosi bu kez senden önce açıkladım, maç başlıyor :A
Neyseki kimse almadı artı dün gündüz başlayacaktı senin için gece başlattım :Z
Senin para 10bin :Z @Tolstoyevski hediyeyi yaz
VMYM tarihinde bir ilk . İlk kez iyi ödüller kazandım , teşekkürler . :A

Termal otel mi o ne arkadaşlar :A @Gerekli24 @xdragxx @DarkLegenD Biz tatile bile gidemiyoruz adam akıllı.

Yahu Dosi dandik android telefonlara bile dünyanın parasını çekiyorlar burda sen hala neyi anlatıyorsun bize. Aldığın telefona iki güncelleme geldi mi kafayı yiyor mecbur tekrar değiştirmek zorunda kalıyorsun.

Burda lise yıllarında da çalışsan ilkokul çağında da çalışsan adam akıllı bir şey yapamıyorsun o paraya. Bunu anlatıyoruz. Vergileri falan katmıyorum bile.
He ya liseden beri çalışsak sanki şimdi kraldık. Bir araba bile alamazdık o parayla.

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai

Aynen. Sende araba sahibisin @DarkLegenD @Tolstoyevski @Gerekli24

Neyse bu kadar yeter.
------

Ben de ona şaşırdım bir an 1000 lira deyince :F

Neyse maç başladı :Z
Size göre dedim :A

Gelişmiş ülkelerde çalışan herkes o ülkenin ve fakir ülkelerin kaymağını yer. Burada çalışan bir insanın buranın kaymağını yemesi için 15.000 TL kazanması lazım.

Gelişmiş ülkelerde çalışan herkes o ülkenin ve fakir ülkelerin kaymağını yer. Burada çalışan bir insanın buranın kaymağını yemesi için 15.000 TL kazanması lazım.
Bir doktor ve bir öğretmen evli ise bunlar lüks yaşamaz mı tr de?
Hatta bir öğretmen bir polis diyelim. Evde iki meslek sahibi olan çok iyi yaşar bence.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24

Forum İstatistikleri

Konular
173,102
Üyeler
8,483
Son Üye
justking