Aşırı şanslısın 😱 ama yarışmadan az almıştın. İyi oldu buKendi kutum duruyormuş, kendi kutumdan devam. 21.![]()
15 000, hediyeni @Tolstoyevski der
Aşırı şanslısın 😱 ama yarışmadan az almıştın. İyi oldu buKendi kutum duruyormuş, kendi kutumdan devam. 21.![]()
@Emre Ozansoy a 15.000 TL'nin yanı sıra... Bir adet çeyrek altın takdim ediyoruz düğünlerde takar artık
İşte bu yüzden ZeyTV. 🍒@Emre Ozansoy a 15.000 TL'nin yanı sıra... Bir adet çeyrek altın takdim ediyoruz düğünlerde takar artık
![]()
@slhttnmtl 'ya 2000 TL'nin yanı sıra cehennem sıcaklarında serinletecek, soğuk günlerde ısıtacak bir adet LG Dual Cool S3 Klima hediye ediyoruz
İlerde senide alırız bünyemizeİşte bu yüzden ZeyTV. 🍒![]()
![]()
Beni isteyen çok, gelen teklifleri değerlendiriyorum şu an.İlerde senide alırız bünyemize![]()
Bunlar kaldı sanırımİlerde senide alırız bünyemize![]()
Aklımda değil şuan ama dm de yarışmacıları da çizelimBunlar kaldı sanırım
1
2
3
4
5
6
8
9
12
13
15
16
17
18
19
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
Başlayalım
50 tane kutu var, herkes 1 sayı seçecek, bir sayıyı ilk seçen-söyleyen kişiye o kutuyu açacağız ve o kutudaki para değerini @Dosi, ile birlikte açıklayacağız böylece herkes hem para hem eşya ödülü almış olacak
Herkesi bir sayı söylemeye davet ediyoruz.. Kutularda boş yok...
@xdragxx @Dosi @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Zeyno @Cervantes @Turkuazz @The_Erinch @serhatt @Yakamoz-Asi @Araf ...
Buzlamana gerek yok bence kafamız karışmasın daha fazla
Tebrikler en düşük miktarı buldun
@Sherlock a gerçekten tam seveceği bir hediye geliyor, bugün tam 5 kişiye dağıtacak olmamıza rağmen ilk talihli kendisi oldu ve oldukça sevecektir...Tebrikler en düşük miktarı buldun1000 TL daha bunu bulan olmadı
umarım hediyen iyidir. @Tolstoyevski açıklayacak
![]()
Gel kebaba gidelim bari.Tebrikler en düşük miktarı buldun1000 TL daha bunu bulan olmadı
![]()
Tebrikler en düşük miktarı buldun1000 TL daha bunu bulan olmadı
![]()