Şaka yaptım ya olmaz öyle kolay gelsinTüm yarışmacılar bitince kalanında olur. 8.000 iyi aldın halbuki Kalanlardan ben ve Tols'da karışık kura ile deneyeceğiz şansımızı @Tolstoyevski
Şaka yaptım ya olmaz öyle kolay gelsinTüm yarışmacılar bitince kalanında olur. 8.000 iyi aldın halbuki Kalanlardan ben ve Tols'da karışık kura ile deneyeceğiz şansımızı @Tolstoyevski
Aklımda olan bazıları sildim. Sen bak yinedeŞimdi kutuları çıkaralım önce, seçilenler yine seçilmesin@Dosi
Reytingi açmam lazım evet
@Yakamoz-Asi ye 2000 TL'nin yanında bir adet DJI Mini 2 Fly Drone hediye ediyoruz, artık Alp Dağlarını çeker güzelce
![]()
Tabloyu Halet, @BARON男爵 ile devam ederizReytingi açmam lazım evet![]()
bana hediye yok mu @TolstoyevskiTabloyu Halet, @BARON男爵 ile devam ederizyalnız duraklama zamanım
------
@BARON男爵 24 numara seçimin 6.000 TL @Tolstoyevski
Var var. Sırayla
1Tabloyu Halet, @BARON男爵 ile devam ederizyalnız duraklama zamanım
------
Hepsi değil aslında. Sen özelden.keşke edit falan etseydin gidenleri? Tek tek bak sırayla1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
13
15
16
17
18
19
21
24
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
ŞU AN bunlar kalmış sanırım, sen halletmişsin zatenKimin ne kazandığını günün sonunda ilk mesaja ekleriz
![]()
@BARON男爵 a bir adet Samsung MG22M8054AK/TR Ankastre Mikrodalga fırın hediyesi geliyorTabloyu Halet, @BARON男爵 ile devam ederizyalnız duraklama zamanım
------
Hepsini yapmışsın, bana bir tanesi düştü ama şimdi anlık yapacağımHepsi değil aslında. Sen özelden.keşke edit falan etseydin gidenleri? Tek tek bak sırayla
İlk sayfaya bakHangi kutular alındı?![]()
İyi ozaman. Hafızamda kalmışHepsini yapmışsın, bana bir tanesi düştü ama şimdi anlık yapacağım![]()
Kendi kutum duruyormuş, kendi kutumdan devam. 21.İlk sayfaya bak![]()
Bu kadar sayı ne şifre giriyorsun sanki