Buz gibiydi ve lezzetsizdi, neyse mideye gömdükten sonra 1-3-2 diye sıraladım puanları…7 diyor gibiyiz
Lahmacun nasıldı 2 saat beklediğine değdi mi
Dinlemeyin dedim ama ben benim kutum diye dedim yoksa ben mavi düşünüyorum kutumda haberiniz olsun @Yakamoz-AsiŞaka yapmıştım
7 sk bu arada @Gereki24'ü dinlemeyelim dinlemeyin ben diyor malum
50 bin alırsanız kişi başı 4.160 yapıyor. Düz hesap 4000 veririz @Yakamoz-Asi
Konuda şakasına kötüdür inş dedik de üzdüBuz gibiydi ve lezzetsizdi, neyse mideye gömdükten sonra 1-3-2 diye sıraladım puanları…
Dinlemeyin dedim ama ben benim kutum diye dedim yoksa ben mavi düşünüyorum kutumda haberiniz olsun @Yakamoz-Asi
Yarın ben de yemeyi düşünüyorum lahmacun ama senle alakası yokBuz gibiydi ve lezzetsizdi, neyse mideye gömdükten sonra 1-3-2 diye sıraladım puanları…
5bin ise 0.41 ama 500 TL yaparız @Tolstoyevski
Bence @Dosi açalım onda sarı var ama dediğime güvenmeyinO zaman Dosi sk diyorsun?
8.7 idi benle birlikte 8.6’ya düştü… şansıma işteKonuda şakasına kötüdür inş dedik de üzdü
Puanı düşük bir yer miydi riske girmeseydin keşke
Nerde iç bayan bir şey var bu Tols orda djsjsjjsGüldürdün attı kesin dinliyor sjkljgkls
@Maskeli Fedai
Yorum yapmayacağım. Suçlu oluyorumBence @Dosi açalım onda sarı var ama dediğime güvenmeyin
10 numara tespit yapmışım hocam dinliyormuş slgksjfklNerde iç bayan bir şey var bu Tols orda djsjsjjs
5bin ise 0.41 ama 500 TL yaparız @Tolstoyevski
İç bayan mı 😱 Sapık mıyım ben ne işim olur öyle şeylerle 😡Nerde iç bayan bir şey var bu Tols orda djsjsjjs
Ahahahahahha @xdragxxBuz gibiydi ve lezzetsizdi, neyse mideye gömdükten sonra 1-3-2 diye sıraladım puanları…
İnsan üzülüyor yine deAhahahahahha @xdragxx