Buz gibiydi ve lezzetsizdi, neyse mideye gömdükten sonra 1-3-2 diye sıraladım puanları…7 diyor gibiyiz
Lahmacun nasıldı 2 saat beklediğine değdi mi![]()
Dinlemeyin dedim ama ben benim kutum diye dedim yoksa ben mavi düşünüyorum kutumda haberiniz olsunŞaka yapmıştım
7 sk bu arada @Gereki24'ü dinlemeyelim dinlemeyin ben diyor malum![]()
Konuda şakasına kötüdür inş dedik de üzdüBuz gibiydi ve lezzetsizdi, neyse mideye gömdükten sonra 1-3-2 diye sıraladım puanları…
Dinlemeyin dedim ama ben benim kutum diye dedim yoksa ben mavi düşünüyorum kutumda haberiniz olsun@Yakamoz-Asi
Yarın ben de yemeyi düşünüyorum lahmacun ama senle alakası yokBuz gibiydi ve lezzetsizdi, neyse mideye gömdükten sonra 1-3-2 diye sıraladım puanları…
8.7 idi benle birlikte 8.6’ya düştü… şansıma işteKonuda şakasına kötüdür inş dedik de üzdü
Puanı düşük bir yer miydi riske girmeseydin keşke![]()
Nerde iç bayan bir şey var bu Tols orda djsjsjjs
Yorum yapmayacağım. Suçlu oluyorumBence @Dosi açalım onda sarı var ama dediğime güvenmeyin![]()
10 numara tespit yapmışım hocam dinliyormuş slgksjfklNerde iç bayan bir şey var bu Tols orda djsjsjjs
İç bayan mı 😱 Sapık mıyım ben ne işim olur öyle şeylerle 😡Nerde iç bayan bir şey var bu Tols orda djsjsjjs
AhahahahahhaBuz gibiydi ve lezzetsizdi, neyse mideye gömdükten sonra 1-3-2 diye sıraladım puanları…