Kaç kez tanıtacaz yav yarışırken ben çok detaylı bir şekilde tanıttım zaten kendimiÖyleyse kendinizi tanıtın ve ilk kutuyu söyleyin yavaştan aklınızdan ne geçiyor ilk açılacak kutu![]()
Kaç kez tanıtacaz yav yarışırken ben çok detaylı bir şekilde tanıttım zaten kendimiÖyleyse kendinizi tanıtın ve ilk kutuyu söyleyin yavaştan aklınızdan ne geçiyor ilk açılacak kutu![]()
Kaç kez tanıtacaz yav yarışırken ben çok detaylı bir şekilde tanıttım zaten kendimi2.yarışlarda tanıtma olmuyor genelde geçen size kendinizi tanıtın demedim...
İkili değilsiniz zaten. Yok tanıtım. Kutu seçinKaç kez tanıtacaz yav yarışırken ben çok detaylı bir şekilde tanıttım zaten kendimi2.yarışlarda tanıtma olmuyor genelde geçen size kendinizi tanıtın demedim...
Kaç kez diyeceğiz 20 bizim kutu . Son kararımız .İkili değilsiniz zaten. Yok tanıtım. Kutu seçin![]()
Cervantes 4 diyor benim için de uygundur 20![]()
whatKaç kez diyeceğiz 20 bizim kutu . Son kararımız .![]()
Onu demedim. Açılma kutusu ama açma @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi hadiseyi dinlesin gelir şimdiKaç kez diyeceğiz 20 bizim kutu . Son kararımız .![]()
20'yi aldık zaten devam ediyoruzKaç kez diyeceğiz 20 bizim kutu . Son kararımız .![]()
Benim öyle en azındanŞimdi 20 sizin kutunuz,
4 de ilk açmak istediğiniz kutu?![]()
Çok ciddi bir sunucuya denk geldik ,olmaz böyle .Onu demedim. Açılma kutusu ama açma @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi hadiseyi dinlesin gelir şimdi
DoğrudurŞimdi 20 sizin kutunuz,
4 de ilk açmak istediğiniz kutu?![]()
Gerekli'yi kendinize aldınız. Şimdi ise 4 numara açın diyorlar. Sana da uygun mu? En az 3 onay isteyeceğizneler oluyor bilmiyorum ama benim kutum 24![]()
![]()
4'ü açalım diyoruzneler oluyor bilmiyorum ama benim kutum 24![]()
![]()
Son karar mıaçalııımmm