Zey TV FF VMYM 2021 Finali - Zey TV 🍒 ⏱ 10 Fidan Bağışı Yapıldı 🌱

Bu Sezon Var Mısın Yok Musun Yarışmasına Puanınız Nedir?

• 5 ( çok iyi )

• 4 (güzel )

• 3 (fena değil)

• 2 (eh işte)

• 1 ( kötü)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu akşam tam 20.00'da konuda olun.
Tüm yarışmacılar artı @xdragxx ortak yarışacaklar. Normal yarışma ama sizlerin ortak kararları ile kutular açılacak. Akşam konuda olanlar yarışmış olacak. Kazanılan miktarda aktif olanların olacak :A detaylı bilgiyi @xdragxx yarışma zamanı tam olarak yazar.

Hafta sonuna ise benim düzenleyeceğim bir veda hediyesi bölümü olacak. Yklaşık 50 kutu (hediye + para miktarı) konuda daima olmaya gerek yok. Aktif olan, konuya uğrayıp ben şu numarayı istiyorum diyecek ve o numarada olan para+hediye kendisinin olacak. Biz ilk sayfada seçilen kutuları belirtiriz. Konuya gelenler bir numara söylemiş olur. Bazen güzel, bazen de sıradan bir hediye çıkabilir ama boş kutu yok :Z cumartesi ve Pazar gününe dağıtabiliriz. Başlığa yazdığım an başlar kutu seçmeleri.

Bu Zey TV'de ayni Acun gibi, Reyting icin her seyi yapiyorlar. :A :A :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ortak karar alınması pek mümkün değil nasıl karar vereceğiz tam anlamadım :A Ben şimdiden 1 numaralı kutuya talibim veda partisi için , elektrik aldım kendisinden . :D

• Güldürdün
Ortak karar alınması pek mümkün değil nasıl karar vereceğiz tam anlamadım :A Ben şimdiden 1 numaralı kutuya talibim veda partisi için , elektrik aldım kendisinden . :D
Veda kısmını unut şimdi :A yarın senden önce 1 diyen kapar :A

50 kutu olur. Ortak karar ise var çareler :A haledeceğiz :A

1 numaralı kutuyu rezerve edemiyor muyuz? :A Almaya yeltenen kişiye Patronus Büyüsü yaparım ona göre . :A

Ortak karar çıkması mümkün değil , kaos yükleniyor. :A
Kaos amaç zaten sjsjjsjjsj

Yok rezerve :A yarın öğlen başlatırız :A ben yoksam @Tolstoyevski haleder :A
------

Tam katılamadıktan sonra neye yarar...
Katılım yok ki :A yarın öğlen misal başlığı atarım. Siz konuya gellnce 1 kutu alıp gideceksiniz :A veda hediyesi bu. Çarkıfelek gibi düşün :A her kutuya bir hediye. Sen de 50 kutudan birini rast gele seç :A

Kaos amaç zaten sjsjjsjjsj

Yok rezerve :A yarın öğlen başlatırız :A ben yoksam @Tolstoyevski haleder :A
------

Katılım yok ki :A yarın öğlen misal başlığı atarım. Siz konuya gellnce 1 kutu alıp gideceksiniz :A veda hediyesi bu. Çarkıfelek gibi düşün :A her kutuya bir hediye. Sen de 50 kutudan birini rast gele seç :A
Tamam öyle olsun deneriz şansımızı vakit olursa. :A

• Güldürdün
Yok yok benim kutu numaram olduğu için bu sefer içinde en iyi hediye olacak ve kaderim gülecek hissediyorum . :A
Kura olacak. Çapraz kura yapacağım. @Tolstoyevski hediyelerin ben de paraların kurasını çekeceğim. 1000TL - 20.000 TL arası para her kutuda olacak ama yanında hediyeler ile :A