Akşama girer oy kullanırım demiştim ama nasip olmadı.Yarı finalde de yoktun ama. Vardında oylamayı unuttun. Orda eğlenebilirdi
Akşama girer oy kullanırım demiştim ama nasip olmadı.Yarı finalde de yoktun ama. Vardında oylamayı unuttun. Orda eğlenebilirdi
Gidiş o gidiş boşuna bugünki işini yarına bırkama deniliyorAkşama girer oy kullanırım demiştim ama nasip olmadı.
Artık Kayseri'ye gelip Kaşık-La 'dan yiyene kadar hazırı seni idare eder.Bu arada a101'deki kaşıkla mantısını denedim Diğer hazır mantılara göre iyi ama off da dedirtmedi demek ki yerinde yemek lazım
Atalarımızın ağzı çok yanmış bu yüzden ve bizi zamanında uyarmışlar ama işte dinleyen kimGidiş o gidiş boşuna bugünki işini yarına bırkama deniliyor
Evdeki hesap çarşıya uymaz lafınıda unutmamak gerekir ama dua et 4 paunla kaybetmedi gerçi 50 mi ne fark vardı ama olsunArtık Kayseri'ye gelip Kaşık-La 'dan yiyene kadar hazırı seni idare eder.
------
Atalarımızın ağzı çok yanmış bu yüzden ve bizi zamanında uyarmışlar ama işte dinleyen kim
Bizim hesaplara göre 53'tü de konuda 50 yazıldıEvdeki hesap çarşıya uymaz lafınıda unutmamak gerekir ama dua et 4 paunla kaybetmedi gerçi 50 mi ne fark vardı ama olsun
Off ikinci @Yakamoz-Asi vakası aynen öyleydi zatende ben düz hesap yaptım anlaşılan küsüratlı sayıları yazmalıyımBizim hesaplara göre 53'tü de konuda 50 yazıldı
Hayır onu demiyorum. 50 fark yazıldı zaten açıklamada ama fark 53'tü...Off ikinci @Yakamoz-Asi vakası aynen öyleydi zatende ben düz hesap yaptım anlaşılan küsüratlı sayıları yazmalıyım
Off ikinci @Yakamoz-Asi vakası aynen öyleydi zatende ben düz hesap yaptım anlaşılan küsüratlı sayıları yazmalıyım
Ona dikkat etmedim doğrudur, ben zaten bakmadım konuya pek ama evet 53'tü. Aman ister 20 desinler. Final puanı olmasaydıda rahat bir galibiyet olmuşHayır onu demiyorum. 50 fark yazıldı zaten açıklamada ama fark 53'tü...
Ben de işletme mezunuyum aldırsana yanınaBen muhasebeciyim, düz hesap nedir bilmem. 0,01 kurus fark varsa, benim icin farktir.
Ben, Yakamoz ve Orçun geldi diye bir ton yordular insanı biz olmasak da fark oluyormuşOna dikkat etmedim doğrudur, ben zaten bakmadım konuya pek ama evet 53'tü. Aman ister 20 desinler. Final puanı olmasaydıda rahat bir galibiyet olmuş
Ben de işletme mezunuyum aldırsana yanına
------
Ben, Yakamoz ve Orçun geldi diye bir ton yordular insanı biz olmasak da fark oluyormuş
Bir zamanlar bende yaptım bu tarz işi ama artık yormuyorum kendimi. Düz hesap iyidirBen muhasebeciyim, düz hesap nedir bilmem. 0,01 kurus fark varsa, benim icin farktir.
Bir zamanlar bende yaptım bu tarz işi ama artık yormuyorum kendimi. Düz hesap iyidir
Tamam üçüncü olayım işte sen ayarlarsın İsviçre'ye gelme işimi büyük sevap işlersinBuyur gel, iki tane elemanim var zaten. Biri 5 sene sonra emekli olacak.
Okadar çok fark atıldı ki zaten her türlü alıyormuş @Cervantes gibi destekçilerde olmamasına rağmenBen de işletme mezunuyum aldırsana yanına
------
Ben, Yakamoz ve Orçun geldi diye bir ton yordular insanı biz olmasak da fark oluyormuş
Adımı çirkefe çıkardılar bir deOkadar çok fark atıldı ki zaten her türlü alıyormuş @Cervantes gibi destekçilerde olmamasına rağmen
Bu kadar fark olacağını tahmin edemedi. Belki bi 3-4 puan ile kazanılır diye erkenden önlem alındıAdımı çirkefe çıkardılar bir de
Ne zamandan beri hak aramak çirkeflik oluyormuş onu da anlamadım...
Tamam üçüncü olayım işte sen ayarlarsın İsviçre'ye gelme işimi büyük sevap işlersin
İlk 3 maaşım seninBedavaci olmayin böyle
Git çöplerini temizle stüdyonunAynen stüdyonun dışı hep senindi , doyasıya takıl mekanında .