5 son kararımız. Benim gözüm 10'da kaldı ama neyse @xdragxxTamamdır öyleyse 5 diyelim, ama 11 numarada nedense kırmızı hssediyorum umarum yanılmıyorumdur ilk onu mu açsak
------
Cuma ne ozamanBen yarışmayacam yav
Off neyse.
5 son kararımız. Benim gözüm 10'da kaldı ama neyse @xdragxxTamamdır öyleyse 5 diyelim, ama 11 numarada nedense kırmızı hssediyorum umarum yanılmıyorumdur ilk onu mu açsak
Cuma ne ozamanBen yarışmayacam yav
O halde ilk 11 diyelim, sonra 10 deriz5 son kararımız. Benim gözüm 10'da kaldı ama neyse @xdragxx
Tamamdır o zaman ilk kutuyla devam edelim5 son kararımız. Benim gözüm 10'da kaldı ama neyse @xdragxx
Cuma tek yarışmayacam yani
Kendimize alacağımız kutuyu diyor kırmızı almak isterimMavi olması gerekmiyor mu zaten
Ay bir dakika gerçekten mi fidan bağışı olacak ben sembolik sanıyordum. 😱 @Dosi @Tolstoyevski @xdragxxBu güzel etkinliği düşünen herkese tebriklerimi iletiyorum. Forum etkinlikleri arasında farkındalık yaratacak ve bir ilk olacak. Bu yüzden ilk duyrulduğunda çok duygulandım. "Noter" olarak bende bu duruma sessiz kalmayacağım ve sonuç ne olursa olsun 12 fidan bağış yapacağım. Detayları daha sonra Tols'dan alırım (yurt dışından mümkün mü bilmiyorum şuan).
Herkese iyi eğlenceler. Kolay gelsin @xdragxx iyi kutu seçin @Dosi @Tolstoyevski sorumluluk büyük
GerçekAy bir dakika gerçekten mi fidan bağışı olacak ben sembolik sanıyordum. 😱 @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx
10u sonlara bırakalım. Onda kırmızı hissediyorumO halde ilk 11 diyelim, sonra 10 deriz
Ben de 11'de hissediyordum öyleyse merakımızı giderelim mi10u sonlara bırakalım. Onda kırmızı hissediyorum
Ha o zaman almaKendimize alacağımız kutuyu diyor kırmızı almak isterim
Senin kutuda aklım kaldı ama 5 dedik. İnşaallah kırmızı aldıkBu güzel etkinliği düşünen herkese tebriklerimi iletiyorum. Forum etkinlikleri arasında farkındalık yaratacak ve bir ilk olacak. Bu yüzden ilk duyrulduğunda çok duygulandım. "Noter" olarak bende bu duruma sessiz kalmayacağım ve sonuç ne olursa olsun 12 fidan bağış yapacağım. Detayları daha sonra Tols'dan alırım (yurt dışından mümkün mü bilmiyorum şuan).
Herkese iyi eğlenceler. Kolay gelsin @xdragxx iyi kutu seçin @Dosi @Tolstoyevski sorumluluk büyük
11 diyelimBen de 11'de hissediyordum öyleyse merakımızı giderelim mi
Son kararımız mı?Senin kutuda aklım kaldı ama 5 dedik. İnşaallah kırmızı aldık
------
11 diyelim
@12.Adam ile miTamamdır o zaman ilk kutuyla devam edelim
------
Cuma tek yarışmayacam yani
@Yakamoz-Asi sen ne diyorsun kutunda 500k var mıdır
Son kararSon kararımız mı?
Güzel hissediyorum, Hazal kim ne isterse onu verecektir.@slhttnmtl 11 diyorlar ne hissediyorsun bugün kutunda
Yok yok kaç kez anlattım be
Hiç izlemedim ama
Kafam dalgın. Neyse sonraYok yok kaç kez anlattım be