O gündüz kırmızı 500 bin deyip durdu. Artık diyemez. Biliyor miktar@Yakamoz-Asi sen ne diyorsun kutunda 500k var mıdır
O zaman benle @Cervantes'e Binnur Kaya yazın.Özel bölüm olduğu için özel konuklarda geldi
İkisinin ortasında bir sayı söylesinler olsun bitsinOrtak bir paydada buluşun ikiniz de farklı dediniz @Dosi @Tolstoyevski
Sıla bize Afitap dedi. KaçırdınBüyük hissediyorum böylesi özel bir gecede küçük olmam
5 numarada 500 bin var mıdır sence Sen hangisini seçelim diyorsunO gündüz kırmızı 500 bin deyip durdu. Artık diyemez. Biliyor miktar
Yoo gördümSıla bize Afitap dedi. Kaçırdın
Tekrar bak @Cervantes yok, yerine Binnur Kaya geldiO zaman benle @Cervantes'e Binnur Kaya yazın.
5 numarada 500 bin var mıdır sence Sen hangisini seçelim diyorsun
Tekrar bak @Cervantes yok, yerine Binnur Kaya geldi
------
Hadi @Tolstoyevski ne diyorsun? 11 istemem. Genelde mavi oluyor
Cervantes vardı diye Binnur demiştim yoksa Burcu'yu da diyebilirdim. Hatta büyük finale özel ikisini de çağıralım bence haksızlık olmasın.Tekrar bak @Cervantes yok, yerine Binnur Kaya geldi
------
@Tolstoyevski de 5 diyorsa o zaman yarışmaya başlarızTamam 5 olsun? @Tolstoyevski
Yok yeter böyle olsun @xdragxx yarışınca gelir BurcuCervantes vardı diye Binnur demiştim yoksa Burcu'yu da diyebilirdim. Hatta büyük finale özel ikisini de çağıralım bence haksızlık olmasın.
Tamamdır öyleyse 5 diyelim, ama 11 numarada nedense kırmızı hssediyorum umarum yanılmıyorumdur ilk onu mu açsakTamam 5 olsun? @Tolstoyevski
İkisinide tanımıyorum
Ben yarışmayacam yavYok yeter böyle olsun @xdragxx yarışınca gelir Burcu
Mavi olması gerekmiyor mu zatenTekrar bak @Cervantes yok, yerine Binnur Kaya geldi
------