Ne zaman yayınlanırsa yayınlansın büyük ilgi görecek bir format bence.Forum çok yoğun olduğu için bir süre erteleme kararı aldık ama eninde sonunda gelecek![]()
Ne zaman yayınlanırsa yayınlansın büyük ilgi görecek bir format bence.Forum çok yoğun olduğu için bir süre erteleme kararı aldık ama eninde sonunda gelecek![]()
İsveç yemek anlayışı İrlandaya benziyormu bataklıktan tereyağ yapan varmı hayvanların kanları ayıklanıyor mu İrlandada ayıklanmıyor @Dosi @Tolstoyevski @CervantesSadık katılımcımız ve seyircimiz olarak senden beklentim yüksek![]()
Direk 2021 kapsamalı olsun diye Ekim/Kasım gibiPeki 'En'ler ne zaman? @Dosi![]()
Sivasspor yaktı beni yine yine aynı skor 2-1 ben 2-2 kaybediyor ya 2-1 kazanıyor yada 2-1 kaybediyor @DosiDirek 2021 kapsamalı olsun diye Ekim/Kasım gibi![]()
%49’a sahip olmak değil, senin gibi bir ortağa ve dosta sahip olmak paha biçilemez.@Tolstoyevski artık kanalın %49'u senin 🤝 @Yakamoz-Asi
Dün 50 istiyorum diyordun%49’a sahip olmak değil, senin gibi bir ortağa ve dosta sahip olmak paha biçilemez.![]()
51’e 49 iyidir, fazlası güç zehirlenmesine yol açabilir bende çünkü ama bu haliyle sen kontrol edersin beni.Dün 50 istiyorum diyordunfazlasını isteme hissenin
![]()
%49’a sahip olmak değil, senin gibi bir ortağa ve dosta sahip olmak paha biçilemez.![]()
Tols bırak bu palavraları..Dün 50 istiyorum diyordunfazlasını isteme hissenin
![]()
@Tolstoyevski artık kanalın %49'u senin 🤝 @Yakamoz-Asi
%49’a sahip olmak değil, senin gibi bir ortağa ve dosta sahip olmak paha biçilemez.![]()
Sana özel vip kartı veriyoruz. Anlaşmalı olduğumuz yerlerde %70 indirime sahip olacaksın
Sana özel vip kartı veriyoruz. Anlaşmalı olduğumuz yerlerde %70 indirime sahip olacaksın![]()
Bugün 5.000 TL ala alacaksın zaten bölümde vereceğin katkı içinKâr payı olsa iyiydi de neyse bu da güzelmiş.teşekkürler
![]()
Bugün 5.000 TL ala alacaksın zaten bölümde vereceğin katkı için![]()
Yazın çok fazla yoğunluk olunca başlamadı bir türlüOkey turnuvası yapılacaktı, ne oldu? 😱![]()
@Dosi ye ne olduSahibinden az kullanılmış , reytinglerde zirvede olan kanal ZeyTV satılıktır .@Dosi @Tolstoyevski @xdragxx
------
Tekliflerinizi açık artırma usulü bu başlık altından verebilirsiniz .![]()