Barney reisi severim ama onun yaptığını da yapmam mesela@AteşBöceği hangi manada sordun soruyu en iyisi sen açıkla, mesela arkadaşın o kişiye aşık olduğunu bile bile mi oluyor bu durum yoksa habersiz mi?
Barney reisi severim ama onun yaptığını da yapmam mesela@AteşBöceği hangi manada sordun soruyu en iyisi sen açıkla, mesela arkadaşın o kişiye aşık olduğunu bile bile mi oluyor bu durum yoksa habersiz mi?
Sen arkadaşına aradan çıkartırken ona aşık olursun biz de Netflix'te yayınlarızArkadaşımı aradan çıkarırdım.
Arkadaşıma mı aşık olcam ay yok artık.Sen arkadaşına aradan çıkartırken ona aşık olursun biz de Netflix'te yayınlarız
Kardeşli arkadaşlı az aşk üçgeni yok
Erkek yaArkadaşıma mı aşık olcam ay yok artık.
Lgbt faşizmi...Arkadaşımı aradan çıkarırdım.
Öyle de olur haberi de olur arkadaşınızın aşkına aşık olduğunuzu düşünün😉Öyle sormuyor bence
Birbirinizden habersiz aynı kişiye aşık oluyorsunuz diye anladım ben.
Ya soru nereye çekersen oraya gider her iki mana da da olur önce aşık olur arkadaşınızın sevgilisi olduğunu öğrenirsiniz veyahut habersiz de aşık olmuş arkadaşınızın aşkı olduğunu öğrenmişte olabilirsiniz?@AteşBöceği hangi manada sordun soruyu en iyisi sen açıkla, mesela arkadaşın o kişiye aşık olduğunu bile bile mi oluyor bu durum yoksa habersiz mi?
Sen olsan öldürürsün be. Cani ruhlu. .ssLgbt faşizmi...
Ben kararı hanımefendiye bırakırdım, hangimizi seçerse... Maalesef senin gibi bencil, gay, sapık, açgözlü biri değilim...Sen olsan öldürürsün be. Cani ruhlu. .ss
Kendinde olan sıfatları saymışsın gay dışında.Ben kararı hanımefendiye bırakırdım, hangimizi seçerse... Maalesef senin gibi bencil, gay, sapık, açgözlü biri değilim...
Gay olmadığım için gurur duyuyorum kendimle.Kendinde olan sıfatları saymışsın gay dışında.
İnsan ol yeter.Gay olmadığım için gurur duyuyorum kendimle.
O da her yiğidin harcı değilİlkbaharım kışa döndü
Bu zalimin yüzünden
Dostum senin bir suçun yok
Anlıyorum gözünden
Seni üzgün görmektense
Bu kalbimi yakardım
Öleceğimi bilsem de
Aranızdan çıkardım...
Tövbeler tövbesiBu konuya cevabımı spoiler içinde belirtiyorum:
+18 anaha
Grup yapardık @xemrexxx @Emre Ozansoy @EmreCan @Angelica @Çiğdem @slhttnmtl
O zaman aşıksın demek kiaşık olduğumu nerden biliyorsun ki
Maalesef o işlere ara vermek zorunda kaldım üzülen ben olmak istemiyorum artıkO zaman aşıksın demek ki