- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
@serhatt'in entrika sevdiğini boşa söylemiyorum.Arkadaşımı aradan çıkarırdım.
Ben geri çekilirdim aldatmamasını söylerdim en iyi arkadaşıma benim aşık olduğum kıza aşık olduysa @Araf @Araf @AteşBöceği@serhatt'in entrika sevdiğini boşa söylemiyorum.
Ben maç bile satmadım bir kız İçin
İyi yaparsın @pompyBen geri çekilirdim aldatmamasını söylerdim en iyi arkadaşıma benim aşık olduğum kıza aşık olduysa @Araf @Araf @AteşBöceği
Bir dizinin ingiltere maliyetini karşılayabilirmisin 70.000 sterling 14 gün aşı kartı 280 sterling uçak parası 70000 lira bunu anne baba ingilterede okul parası Merve ateş için 900 bin sterlin diyelim nasıl çeksin eski kadrosuyla diziyi Sihirli annemi @Araf @AteşBöceği
Entrika hayat tarzım asla vazgeçip başkalarını örnek alamam.@serhatt'in entrika sevdiğini boşa söylemiyorum.
Zaten ben entrika yazıyım derken kafam gittiEntrika hayat tarzım asla vazgeçip başkalarını örnek alamam.
Zor işler.Zaten ben entrika yazıyım derken kafam gitti
Mentionladım zaten senaryomun son sahnesindeZor işler.
Soruda ilk arkadaşın aşık oluyor, sonra sen oluyorsun diye sorulmuş ama Hatta belki sevgili bile olmuşlarken sen arkadaşının aşkına aşık oluyorsun, nasıl vazgeçmezsinVazgeçmezdim. Arkadaş yapsın fedakarlık yapılacaksa niye ben yapıyorum
Öyle sormuyor benceSoruda ilk arkadaşın aşık oluyor, sonra sen oluyorsun diye sorulmuş ama Hatta belki sevgili bile olmuşlarken sen arkadaşının aşkına aşık oluyorsun, nasıl vazgeçmezsin
@AteşBöceği hangi manada sordun soruyu en iyisi sen açıkla, mesela arkadaşın o kişiye aşık olduğunu bile bile mi oluyor bu durum yoksa habersiz mi?Öyle sormuyor bence
Birbirinizden habersiz aynı kişiye aşık oluyorsunuz diye anladım ben.