Emre Ozansoy
Moderatör
Bir yere kadar biriksin, sonra toptan izlerim diye düşünüyordum. Ama günde 1 bölümde mantıklıymış. Bu arada keşke Akrep içinde özet bölüm yapsalar.Başlamaman hata...
Bir yere kadar biriksin, sonra toptan izlerim diye düşünüyordum. Ama günde 1 bölümde mantıklıymış. Bu arada keşke Akrep içinde özet bölüm yapsalar.Başlamaman hata...
Aslında yayınlandıkça izlemek de güzel olurdu da fırsat kaçtı.Bir yere kadar biriksin, sonra toptan izlerim diye düşünüyordum. Ama günde 1 bölümde mantıklıymış. Bu arada keşke Akrep içinde özet bölüm yapsalar.
İkinci sezon özetlerine yetişir ve onu öyle yaparız.Aslında yayınlandıkça izlemek de güzel olurdu da fırsat kaçtı.
Aman kalsın son 12 çöp zaten.
Tanıtım bu akşama gelir mi acaba? Çekimler başlayalı çok uzun zaman oldu, acaba stokta bölüm çekmek mi istediler olası koronavirüs vakalarına vb. durumlar için? Aklıma stok bölüm çekme istekleri olabileceği geldi. Özledik artık, gelsin tanıtım ve bölüm.Seren Serengil başlamış.
Bu akşam gelmezse bile yarın akşam kesin geleceğini düşünüyorum artık. Geçen haftaki kolaj bölümü bu haftaya attılar, büyük ihtimalle gelecek hafta başlıyor. Bende stoklu ilerlemek istediklerini düşünüyorum ama başka şeylerde olabilir. Bugün 2 hafta oldu çekimler başlayalı.Tanıtım bu akşama gelir mi acaba? Çekimler başlayalı çok uzun zaman oldu, acaba stokta bölüm çekmek mi istediler olası koronavirüs vakalarına vb. durumlar için? Aklıma stok bölüm çekme istekleri olabileceği geldi. Özledik artık, gelsin tanıtım ve bölüm.
Kanunsuz Topraklar izliyorum ben.
8 dakika kala geri sayım verdiler (şimdi yeni bölüm başladı ) işe yarar umarım.
O kadın dediği Asya mı?
Tabi kii