Kanal D Sadakatsiz - Dizi Yorumları

Baya bir heyecanlı sezon finali :bhr: gel de yeni sezonu bekle :(

Bir şey diyeyim mi, bu bölüm final olsa güzel bir final olurdu. Yeni sezonda nasıl devam edecek bilmiyorum, ama ben devam etmeyeceğim o kesin. :D

Bu arada son sahnede Asya'nın "Ben kalemi henüz elime almadım... Bu romanın son cümlesini ben yazacağım!'' güzeldi.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Volkan gitti arabanın yanında koşa koşa ama araba yuvarlandı düştü :A

Bence de :A. Hiç hatırlamıyorum :A
Garip bir sahne olmuş belli, izleyeyim bari. :A Ah bu dizi flashbacklerle devam etmese bari, o zaman belki bir şansı hak eder. :A Bu arada yeni sezonda da 4-6 arası gidecek bence hatta daha kötü. :A

Garip bir sahne olmuş belli, izleyeyim bari. :A Ah bu dizi flashbacklerle devam etmese bari, o zaman belki bir şansı hak eder. :A Bu arada yeni sezonda da 4-6 arası gidecek bence hatta daha kötü. :A
İzle izle :A. Umarım devam etmez flashbacklerle:A. Niye ki bence iyi senaryo yazılırsa bu oranlara yakın alır :A

İzle izle :A. Umarım devam etmez flashbacklerle:A. Niye ki bence iyi senaryo yazılırsa bu oranlara yakın alır :A
Bu tarz diziler sezon finali yapınca ikinci sezon düşüşe geçiyor ki geçmeyen ciddiyim çok az dizi vardır. :A Bu yüzden iş senaryoyla falan alakalı değil. :A

Son sahneyi de bir daha gösterdiler :Z