İnandım@Tolstoyevski umrumda olmaz..![]()
İnandım@Tolstoyevski umrumda olmaz..![]()
Neredeyse benden bile daha çok şey biliyorsun benim hakkımda 😡Ssjjjsjjs
Bana kimse rakip olamaz demiştim![]()
Dün seni nasıl yok ettti ama yarışmada![]()
4 tane mi ne bildimSsjjjsjjs
Bana kimse rakip olamaz demiştim![]()
Yok ya o kadarda değilNeredeyse benden bile daha çok şey biliyorsun benim hakkımda 😡![]()
O leş herifin benim umrunda olacağını mı sanıyorsun Dosi hanım.. @Tolstoyevskiİnandım![]()
Ben bilmene müsade ettim diye4 tane mi ne bildimYine iyi
![]()
Seni nasıl da oyaladım birkaç sorudaBen bilmene müsade ettim diye![]()
@Tolstoyevski değil zaten.O leş herifin benim umrunda olacağını mı sanıyorsun Dosi hanım.. @Tolstoyevski
Bak bak nasılsa itiraf ediyorSeni nasıl da oyaladım birkaç soruda![]()
![]()
Mikasa hanım bizi haşlayacak :/@Yakamoz-Asi
Hiç karışmayacağım. Herşeyi sen yap 😡
Tamam tamam özür diliyorum hamarat, merhametli ve uykucu hanım..![]()
![]()
Yalnız kazanılacak miktar güzel bir yere gidecek. Stres yok kızma yokSen kendine dikkat et @Tolstoyevski bu kirmizi kafalar hayri alamet degil.![]()
Yok canım @Dosi merhametlidir o kadar da değilSen kendine dikkat et @Tolstoyevski bu kirmizi kafalar hayri alamet degil.![]()
Böyle devam edersen yarışma esnasında hep sen bilirsin deyip susarımYok canım @Dosi merhametlidir o kadar da değilÖnce beni bir güzel haşlar, sonra da elleriyle kafama sargı bezi sarıp bir güzel tedavi eder
![]()
🤕
Yok.
Tamam tamam kestim 🤐⚔Böyle devam edersen yarışma esnasında hep sen bilirsin deyip susarım![]()
al en sevdiğin emoji
![]()
------
Yok.
Neresi güzel![]()
Böyle devam edersen yarışma esnasında hep sen bilirsin deyip susarım![]()
al en sevdiğin emoji
![]()
------
Yok.
Neresi güzel![]()
Tamam tamam kestim 🤐⚔![]()
Yok öyle bir şey Mikasa hanım beni hiç haşlamıyor, hiç baskı altında değilim gayet rahatız ortam güzel sıfır haşlama cidden öyle ama @DosiVerme zaten, hic bana verme para.
Ne var, adam iki güzel söz yazmis iste.
![]()
![]()
![]()
![]()
Yok öyle bir şey Mikasa hanım beni hiç haşlamıyor, hiç baskı altında değilim gayet rahatız ortam güzel sıfır haşlama cidden öyle ama @Dosi![]()
![]()
🤐
Yüzde 45 benim, yüzde 55 onda şimdilik ama 50-50 yaptırma hedefim var, gizli planlarım devreye girmeli bakalımSahi soracagim soracagim, hep unutuyorum.. gecenlerde okudum, bu Zey TV'nin iki sahibi varmis. Peki bu ortakligin yüzdelik dagilimi nasil? %1 @Tolstoyevski %99 @Dosi mi?![]()
Yüzde 45 benim, yüzde 55 onda şimdilik ama 50-50 yaptırma hedefim var, gizli planlarım devreye girmeli bakalım@Dosi
Bjk bizi ilgilendirmiyorAkşama maç var 19.45'te ama BJK maçı gerçi![]()