İnandım@Tolstoyevski umrumda olmaz..
İnandım@Tolstoyevski umrumda olmaz..
Neredeyse benden bile daha çok şey biliyorsun benim hakkımda 😡Ssjjjsjjs
Bana kimse rakip olamaz demiştim
Dün seni nasıl yok ettti ama yarışmada
4 tane mi ne bildim Yine iyiSsjjjsjjs
Bana kimse rakip olamaz demiştim
Yok ya o kadarda değilNeredeyse benden bile daha çok şey biliyorsun benim hakkımda 😡
O leş herifin benim umrunda olacağını mı sanıyorsun Dosi hanım.. @Tolstoyevskiİnandım
Ben bilmene müsade ettim diye4 tane mi ne bildim Yine iyi
Seni nasıl da oyaladım birkaç sorudaBen bilmene müsade ettim diye
@Tolstoyevski değil zaten.O leş herifin benim umrunda olacağını mı sanıyorsun Dosi hanım.. @Tolstoyevski
Bak bak nasılsa itiraf ediyor @AteşBöceği iftira attığımı sanmıştıSeni nasıl da oyaladım birkaç soruda
Mikasa hanım bizi haşlayacak :/ @Yakamoz-Asi
Hiç karışmayacağım. Herşeyi sen yap 😡
Tamam tamam özür diliyorum hamarat, merhametli ve uykucu hanım..
Yalnız kazanılacak miktar güzel bir yere gidecek. Stres yok kızma yok eğlenmeye bakacağızSen kendine dikkat et @Tolstoyevski bu kirmizi kafalar hayri alamet degil.
Yok canım @Dosi merhametlidir o kadar da değil Önce beni bir güzel haşlar, sonra da elleriyle kafama sargı bezi sarıp bir güzel tedavi eder 🤕Sen kendine dikkat et @Tolstoyevski bu kirmizi kafalar hayri alamet degil.
Böyle devam edersen yarışma esnasında hep sen bilirsin deyip susarım al en sevdiğin emojiYok canım @Dosi merhametlidir o kadar da değil Önce beni bir güzel haşlar, sonra da elleriyle kafama sargı bezi sarıp bir güzel tedavi eder 🤕
Yok.
Tamam tamam kestim 🤐⚔Böyle devam edersen yarışma esnasında hep sen bilirsin deyip susarım al en sevdiğin emoji
------
Yok.
Neresi güzel
Böyle devam edersen yarışma esnasında hep sen bilirsin deyip susarım al en sevdiğin emoji
------
Yok.
Neresi güzel
Tamam tamam kestim 🤐⚔
Yok öyle bir şey Mikasa hanım beni hiç haşlamıyor, hiç baskı altında değilim gayet rahatız ortam güzel sıfır haşlama cidden öyle ama @Dosi 🤐Verme zaten, hic bana verme para.
Ne var, adam iki güzel söz yazmis iste.
Yok öyle bir şey Mikasa hanım beni hiç haşlamıyor, hiç baskı altında değilim gayet rahatız ortam güzel sıfır haşlama cidden öyle ama @Dosi 🤐
Yüzde 45 benim, yüzde 55 onda şimdilik ama 50-50 yaptırma hedefim var, gizli planlarım devreye girmeli bakalım @DosiSahi soracagim soracagim, hep unutuyorum.. gecenlerde okudum, bu Zey TV'nin iki sahibi varmis. Peki bu ortakligin yüzdelik dagilimi nasil? %1 @Tolstoyevski %99 @Dosi mi?
Yüzde 45 benim, yüzde 55 onda şimdilik ama 50-50 yaptırma hedefim var, gizli planlarım devreye girmeli bakalım @Dosi
Bjk bizi ilgilendirmiyorAkşama maç var 19.45'te ama BJK maçı gerçi