Bence kendi kaleme atacağım bir tane@Gerekli24 sence maçı kaybettik mi yoksa kazandık mı? Fragman iyi gözüküyor, umarım bol kavgalı bir sezon olur
Bence kendi kaleme atacağım bir tane@Gerekli24 sence maçı kaybettik mi yoksa kazandık mı? Fragman iyi gözüküyor, umarım bol kavgalı bir sezon olur
@BARON男爵 kavga istiyormuş. Kavga demek reyting demek. İlk bölümden seninle Barona kavgalı bir sahne mi yazsam ne 😃😄😁😆😆 Sahada gerekli24 koşarken Barondan bir tekme. Ve sonra büyük bir kavga.😁😁😁😊😊Bence kendi kaleme atacağım bir tane
meraka beklıyozYENİ DİZİ İLK BÖLÜM
FAV10 APARTMANI | PAZARTESİ 20.00
1.BÖLÜM FRAGMANI
Angelica : Ay ne de güzel oldu böyle hepbirlikte apartmanda yaşamak.Değil mi Zeynom.
Zeyno : Evet ya Melom.
Çiğdem : Hadi kızlar yemek yapmaya başlayalım.
Dosi : Ya taa İsveçelerden geldim yorgunum. Siz diyorsunuz gel yemek hazırlamaya yardım et. Kız biz bize yapsak yeter ne gerek var erkeklere de biz hazırlıyoruz?
Ateşböceği : Aman ilk gündür biz bugünlük hazırlayalım da sonraki günler onlar hazırlarlar.
Kapı çalar. Gelen Gerekli24 ve Baron dur.
Gerekli24 : Dosi akşam yemeğini siz hazırlıyor muşsunuz . Sağolun . Biz de toplanıp maça gidecez. Gelene kadatr hazırlarsınız.
Dosi : Bismillah. İlk günden ne maçı.Yerleştiniz mi ki? Hem bir de bensiz maç. Tolstoyevski dursun. Bak ben ne yapıyorum.
Baron : Daha burdayız zaten yerleşiriz. Kafaya takma ya. Hadi Gerekli24 geç kalacaz gidelim.
Gerekli24 : Tamam hadi görüşürüz.
O sırada arkadan Angelica gelir.
Gerekli24 : Biz gidiyoruz abla. Hadi görüşürüz.
Angelica : Tamam kuzum. Siz gidin maçınızı yapın. Biz yemekleri hazır ederiz.
Kapıyı kapatırlar ve içeri girerler.
Dosi : Yarın onlar görürler. Kendileri yemek yapmaya , evi temizlemeye başlasınlar da görürler maç edecek vakiti buluyorlar mı?
Angelica : Tamam kız gel artık. Sen de bir işin ucundan tut.
Dosi : Uff.uff. tamam geldim. Kız phofebbuay sende gel boş durma içerde.
------
@Angelica @Dosi @AteşBöceği @Gerekli24 @Zeyno @BARON男爵 @slhttnmtl @The_Erinch @Maskeli Fedai @phoebebuffay @Tolstoyevski @EmreCan @Doğan @xdragxx
Ah @Tolstoyevski ah, sağda solda bana iftira attın diye @Mircan Saye hikayede ne yazmış 😡YENİ DİZİ İLK BÖLÜM
FAV10 APARTMANI | PAZARTESİ 20.00
1.BÖLÜM FRAGMANI
Angelica : Ay ne de güzel oldu böyle hepbirlikte apartmanda yaşamak.Değil mi Zeynom.
Zeyno : Evet ya Melom.
Çiğdem : Hadi kızlar yemek yapmaya başlayalım.
Dosi : Ya taa İsveçelerden geldim yorgunum. Siz diyorsunuz gel yemek hazırlamaya yardım et. Kız biz bize yapsak yeter ne gerek var erkeklere de biz hazırlıyoruz?
Ateşböceği : Aman ilk gündür biz bugünlük hazırlayalım da sonraki günler onlar hazırlarlar.
Kapı çalar. Gelen Gerekli24 ve Baron dur.
Gerekli24 : Dosi akşam yemeğini siz hazırlıyor muşsunuz . Sağolun . Biz de toplanıp maça gidecez. Gelene kadatr hazırlarsınız.
Dosi : Bismillah. İlk günden ne maçı.Yerleştiniz mi ki? Hem bir de bensiz maç. Tolstoyevski dursun. Bak ben ne yapıyorum.
Baron : Daha burdayız zaten yerleşiriz. Kafaya takma ya. Hadi Gerekli24 geç kalacaz gidelim.
Gerekli24 : Tamam hadi görüşürüz.
O sırada arkadan Angelica gelir.
Gerekli24 : Biz gidiyoruz abla. Hadi görüşürüz.
Angelica : Tamam kuzum. Siz gidin maçınızı yapın. Biz yemekleri hazır ederiz.
Kapıyı kapatırlar ve içeri girerler.
Dosi : Yarın onlar görürler. Kendileri yemek yapmaya , evi temizlemeye başlasınlar da görürler maç edecek vakiti buluyorlar mı?
Angelica : Tamam kız gel artık. Sen de bir işin ucundan tut.
Dosi : Uff.uff. tamam geldim. Kız phofebbuay sende gel boş durma içerde.
------
@Angelica @Dosi @AteşBöceği @Gerekli24 @Zeyno @BARON男爵 @slhttnmtl @The_Erinch @Maskeli Fedai @phoebebuffay @Tolstoyevski @EmreCan @Doğan @xdragxx
Buna yakın bir hikaye yazıldı mı ? Haberim yoktu.Ah @Tolstoyevski ah, sağda solda bana iftira attın diye @Mircan Saye hikayede ne yazmış 😡
Bu hikaye bana @emreemreu 'nun hikayesini anımsattı bu arada. Biz orda da yemek derdindeydik
Forum bir arada diye benzer bir şey vardı.Buna yakın bir hikaye yazıldı mı ? Haberim yoktu.
Hmm, Ben orjinal olmaya çalışacağım demek aynı evde olunca illa yemek konusu oluyormuş😄😁😁Forum bir arada diye benzer bir şey vardı.