M TV Fav10 Apartmanı - Yeni Dizi | 13 Eylül Pazartesi 20.00 de MYD TV'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
YENİ DİZİ İLK BÖLÜM
FAV10 APARTMANI | PAZARTESİ 20.00

1.BÖLÜM FRAGMANI

Angelica : Ay ne de güzel oldu böyle hepbirlikte apartmanda yaşamak.Değil mi Zeynom.

Zeyno : Evet ya Melom.

Çiğdem : Hadi kızlar yemek yapmaya başlayalım.

Dosi : Ya taa İsveçelerden geldim yorgunum. Siz diyorsunuz gel yemek hazırlamaya yardım et. Kız biz bize yapsak yeter ne gerek var erkeklere de biz hazırlıyoruz?

Ateşböceği : Aman ilk gündür biz bugünlük hazırlayalım da sonraki günler onlar hazırlarlar.

Kapı çalar. Gelen Gerekli24 ve Baron dur.

Gerekli24 : Dosi akşam yemeğini siz hazırlıyor muşsunuz . Sağolun . Biz de toplanıp maça gidecez. Gelene kadatr hazırlarsınız.

Dosi : Bismillah. İlk günden ne maçı.Yerleştiniz mi ki? Hem bir de bensiz maç. Tolstoyevski dursun. Bak ben ne yapıyorum.

Baron : Daha burdayız zaten yerleşiriz. Kafaya takma ya. Hadi Gerekli24 geç kalacaz gidelim.

Gerekli24 : Tamam hadi görüşürüz.

O sırada arkadan Angelica gelir.

Gerekli24 : Biz gidiyoruz abla. Hadi görüşürüz.

Angelica : Tamam kuzum. Siz gidin maçınızı yapın. Biz yemekleri hazır ederiz.

Kapıyı kapatırlar ve içeri girerler.

Dosi : Yarın onlar görürler. Kendileri yemek yapmaya , evi temizlemeye başlasınlar da görürler maç edecek vakiti buluyorlar mı?

Angelica : Tamam kız gel artık. Sen de bir işin ucundan tut.

Dosi : Uff.uff. tamam geldim. Kız phofebbuay sende gel boş durma içerde.

------

@Angelica @Dosi @AteşBöceği @Gerekli24 @Zeyno @BARON男爵 @slhttnmtl @The_Erinch @Maskeli Fedai @phoebebuffay @Tolstoyevski @EmreCan @Doğan @xdragxx
meraka beklıyoz

• Harika
Reactions: STAR
YENİ DİZİ İLK BÖLÜM
FAV10 APARTMANI | PAZARTESİ 20.00

1.BÖLÜM FRAGMANI

Angelica : Ay ne de güzel oldu böyle hepbirlikte apartmanda yaşamak.Değil mi Zeynom.

Zeyno : Evet ya Melom.

Çiğdem : Hadi kızlar yemek yapmaya başlayalım.

Dosi : Ya taa İsveçelerden geldim yorgunum. Siz diyorsunuz gel yemek hazırlamaya yardım et. Kız biz bize yapsak yeter ne gerek var erkeklere de biz hazırlıyoruz?

Ateşböceği : Aman ilk gündür biz bugünlük hazırlayalım da sonraki günler onlar hazırlarlar.

Kapı çalar. Gelen Gerekli24 ve Baron dur.

Gerekli24 : Dosi akşam yemeğini siz hazırlıyor muşsunuz . Sağolun . Biz de toplanıp maça gidecez. Gelene kadatr hazırlarsınız.

Dosi : Bismillah. İlk günden ne maçı.Yerleştiniz mi ki? Hem bir de bensiz maç. Tolstoyevski dursun. Bak ben ne yapıyorum.

Baron : Daha burdayız zaten yerleşiriz. Kafaya takma ya. Hadi Gerekli24 geç kalacaz gidelim.

Gerekli24 : Tamam hadi görüşürüz.

O sırada arkadan Angelica gelir.

Gerekli24 : Biz gidiyoruz abla. Hadi görüşürüz.

Angelica : Tamam kuzum. Siz gidin maçınızı yapın. Biz yemekleri hazır ederiz.

Kapıyı kapatırlar ve içeri girerler.

Dosi : Yarın onlar görürler. Kendileri yemek yapmaya , evi temizlemeye başlasınlar da görürler maç edecek vakiti buluyorlar mı?

Angelica : Tamam kız gel artık. Sen de bir işin ucundan tut.

Dosi : Uff.uff. tamam geldim. Kız phofebbuay sende gel boş durma içerde.

------

@Angelica @Dosi @AteşBöceği @Gerekli24 @Zeyno @BARON男爵 @slhttnmtl @The_Erinch @Maskeli Fedai @phoebebuffay @Tolstoyevski @EmreCan @Doğan @xdragxx
Ah @Tolstoyevski ah, sağda solda bana iftira attın diye @Mircan Saye hikayede ne yazmış 😡

Bu hikaye bana @emreemreu 'nun hikayesini anımsattı bu arada. Biz orda da yemek derdindeydik :A

Forum bir arada diye benzer bir şey vardı.
Hmm, Ben orjinal olmaya çalışacağım demek aynı evde olunca illa yemek konusu oluyormuş😄😁😁

(Seninle Tolstoyevski ye bol gülmeli sahneler yazacağım umarim beğenirsiniz. Hatta dizinin bir sahnesinde sen VMYM kazandığın tüm parayı @Tolstoyevski ye vermişsin o da tüm parayı harcamış. Güzel bölümler olucak😄😁😆)

YENİ DİZİ
FAV10 APARTMANI
YARIN 20.00