UygunTamam @12.Adam sana da uygun mu akşam 8?
UygunTamam @12.Adam sana da uygun mu akşam 8?
Yok üç yarışmacı sıkıntı olur diye düşündüm2 kişi yarışacaksınız akşam kaç gibi müsaitseniz
![]()
Bakalım uğurlu geldi diye öyle bir strateji yapabilirsinHadi bakalım gene arka arkaya kutularla geliyormuşum aykut![]()
![]()
O demek gıı??Hadi bakalım gene arka arkaya kutularla geliyormuşum aykut![]()
![]()
Bakalım uğurlu geldi diye öyle bir strateji yapabilirsin![]()
O demek gıı??
Nasıl yoktu 😡😡😡😡😡:Yarışmayı takip ettiğin yoktu ki.Ben geldim diyordun, arkasına kayboluyordun üçkağıtçı seni.
![]()
BENİDE YARİŞTIRIN FİNALE ÖZEL BU 3LÜ İLE SJSLLGLDDLBakacağız
------
Onlar için de uygunsa üçünüz birden de yarışabilirsiniz![]()
Sakin oluuun hepiniz yarışacaksınızNasıl yoktu 😡😡😡😡😡:
------
BENİDE YARİŞTIRIN FİNALE ÖZEL BU 3LÜ İLE SJSLLGLDDL
Hadi yarıştır dkdkdkdk ondan izin alan yok
Nasıl izin alan yok ikili yarışma sonuç olarakHadi yarıştır dkdkdkdk ondan izin alan yok![]()
Ne bu aceleBu arada bugün müsaitim diyen var mı
2 kişi bulup mini VMYM yapabilirim bugün.
Boşver ya bugün boşken yapayımNe bu aceledur etraf durulsun
![]()
Ben pek müsait olmayacağım bazı saatlerde ama zaten geçen haftadan tecrübe ettikBoşver ya bugün boşken yapayımAteşböceği okullar başladığı için müsait değilmiş ve yarışamayacak bu hafta 2 yarışmacı olacağına 2+1 mini olsun
![]()
Uğra uğraBen pek müsait olmayacağım bazı saatlerde ama zaten geçen haftadan tecrübe ettikara ara uğrarım.
12 adam mı 😱Uğra uğra12.adam bakalım neler yapacak yine sklhjd
Bugün ikili mini yapıyoruz başlığı ve konudaki mesajları görmedin mi12 adam mı 😱
Hayır çünkü 100 bildirim tüketmek kollay değil. Bir yerden diğerine atlıyorum.Bugün ikili mini yapıyoruz başlığı ve konudaki mesajları görmedin mi![]()
Yorumunu bekliyorduk tühHayır çünkü 100 bildirim tüketmek kollay değil. Bir yerden diğerine atlıyorum.
Gidip yemek yapayım kalanı sonraanca bu kadar durabildim
![]()
Ev sakinken yaparımYorumunu bekliyorduk tüh![]()